Германски лечители използват лесна рецепта за сваляне на кръвно, няма смисъл да се тровите с хапчета

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ясно е, че народните методи на лечение не са за пренебрегване, защото определено помагат за множество болежки, а и не са пълни с химикали. Алтернативната медицина набира все повече последователи и привърженици, а тази рецепта, дело на германски лечители, е изцяло съставена от природни продукти. Става дума за смесица от джинджифил, чесън и лимон. Всяка от съставките дори и да се използва самостоятелно, пак е много полезна. Чесънът например има антибактериален и антивирусен ефект. Това се дължи на съдържането на вещества като калций, цинк, фосфор и мед в него. Те оказват добро влияние върху кръвоносната ни система. Джинджифилът пък е мощен антиоксидант и се използа при различни проблеми, включително и такива с храносмилането. Лимонът ни помага да поддържаме нивата на киселинност в тялото си под контрол.
Баба е на 85 и всеки взема по 2 лъжици от тази смес. Никога не е страдала от високо кръвно и холестеролВисоките нива на холестерол в кръвта са причина за повишен риск от редица сърдечни заболявания, какт…Dec 3 2018vijti.com

И така, за да направим лечебната смес, ни трябват: 4 лимона, 4 глави чесън, 2 с.л. настърган джинджифил, 2 с.л. вода. Трябва много добре да измием джинджифила и лимоните, а след това да нарежем лимоните с кората и да ги подварим. Докато се варят обелваме чесъна и джинджифила и после слагаме лимоните, чесъна и джинджифила в кухненски робот или блендер и разбиваме, докато стане еднородна смес. Сипваме я в тенджера и заливаме с вода. Оставяме да заври, като бъркаме през цалото време. Следващата стъпка е да оставим течността да изстине и да я прецедим. Сипваме в стъклени буркани и съхраняваме в хладилника. Пием по една чаша от сместа сутрин на гладно за 3 седмици, а после правим една седмица почивка. С тазии лесна рецепта можем да стабилизираме кръвното си налягане и да затрудним запушването на артериите.

Ето и още две ефективни рецепти с чесън, ако страдате от високо кръвно налягане
Трябва да знаете, че чесънът е едно от най-добрите природни средства за регулирането на кръвното. Народната медицина предлага рецепта, която мнозина смятат за изключително ефективна. За нея са ви необходими 3 скилидки чесън и 1 малка лъжичка мед. Счукайте скилидките и ги смесете с меда, а получената смес се изяжда наведнъж. Резултатът е нормализиране на кръвното за по-малко от един час.
Друга много ефективна рецепта за намаляване на кръвното налягане също се приготвя много лесно – счукайте 10 скилидки чесън и ги залейте със 100 мл вряща вода. Прецедете и приемайте по 20 капки 3 пъти дневно преди хранене. Това се прави в продължение на 2 дни, след това се почива 2 дни и се продължава така до изчерпване на тинктурата.
Д-р Михайлов предупреждава, че събирането на долната и горната граница на кръвното е доста опасноПриближаването на горната и долната граница на кръвното налягане е състояние, съпроводено от чувство…Nov 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!