Древната тайна на руснаците е разгадана – само с шепа стафиди може да прочистите идеално черния си дроб

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло и доброто му функциониране е от изключителна важност за здравето. В това са категорични всички лекари, а методи за прочистването на черния дроб буквално заливат интернет. Ние ви предлагаме една тайна на руснаците, прилагана от хилядолетия в страната, която дава наистина изумително добри резултати. Освен всичко друго, този метод е евтин, лесен и не изисква много време. Първо трябва да се снабдим с качествени стафиди. Добре е те да са по-тъмни на цвят, изсушените зърна да са цели, а на консистенция да бъдат нито много твърди, нито прекалено меки.
Дядо Ральо от с. Кости: Откриха ми 5 см. увеличен черен дроб! След 20 дни с тази отварата намаля с 2 см92-годишният дядо Ральо от странджанското село Кости е известен в целия регион. Той е помогнал на мн…Oct 1 2018vijti.com

Сутринта накиснете половин чаша стафиди в гореща вода за 15-20 минути. След това ги измийте хубаво на течаща вода, върнете ги в чашата и я напълнете с преварена вода, охладена до стайна температура.
На следващата сутрин на гладно изпийте водата и изяжте стафидите. В следващите час, час и половина останете в легнало положение, като поставите от дясната страна на корема гореща кърпа или грейка с топла вода. Процедурата се прави 4 пъти в месеца и не повече от 2 пъти в годината.
Стафидите са основен източник на желязо, което способства за пренасянето на кислорода към тъканите. Половин чаша стафиди съдържа 220 калории, 3 г въглехидрати и никаква мазнини. Съвет: Добавяйте стафиди към овесените ядки.

Стафидите са богат източник на въглехидрати, 94% от които са глюкоза, фруктоза, безвредни за диабетиците захари. Стафидите съдържат витамините С, Р, РР, B1 и B2, каротин, калий, калций, фосфор, магнезий, манган, селен, органични киселини.
Лечебните свойства на стафидите са известни и при остеопороза
Стафидите съдържат бял калций – източник на бор, който подпомага усвояването на калция от организма. Затова сушеното грозде се препоръчва за болните от остеопороза и остеохондроза. Борът играе важна роля за заздравяването на костите и ставите, затова се препоръчва на жени в менопауза, които са силно застрашени от остеопороза.

Проблеми с нервната система
Стафидите играят роля за подобряването на работата на невроните, а никотиновата киселина успокоява и регулира работата на мозъка. Те активизират дейността на мозъчната кора.
Сушеното грозде се препоръчва при безсъние – благодарение на витамините В1, В2, В5 и на магнезия, сънят и работата на нервната система се регулират.
Ако чувствате тежест в черния дроб, с този 9-дневен режим с магданоз и чесън направо ще се преродите. Прочиства чудесно, а и кожата се избистря и засияваЗнаете огромното значение на черния дроб като основния филтър за кръвоносната система. Затова го паз…Dec 11 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!