Ако чувствате тежест в черния дроб, с този 9-дневен режим с магданоз и чесън направо ще се преродите. Прочиства чудесно, а и кожата се избистря и засиява

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Знаете огромното значение на черния дроб като основния филтър за кръвоносната система.
Затова го пазете като водите здравословен начин на живот.
Ако обаче започнете да го „усещате“, при нарастване на консумацията на мазни и пържени храни, и на алкохолни напитки, то ви съветваме да предприемете мерки да подобрите функцията на този жизненоважен орган като проведете лечителен курс от 9 дни, приемайки по схема изготвена от вас смес. След 2 седмици ще повторете лечителния курс и ефектът няма да закъснее – кожата ви ще се избистри, а болките в областта на черния дроб ще изчезнат!
Дядо Ральо от с. Кости: Откриха ми 5 см. увеличен черен дроб! След 20 дни с тази отварата намаля с 2 см92-годишният дядо Ральо от странджанското село Кости е известен в целия регион. Той е помогнал на мн…Oct 1 2018vijti.com

И ПОКАЗАТЕЛИТЕ НА ЧЕРНОДРОБНИТЕ КРЪВНИ ПРОБИ ЩЕ СА РЯЗКО ПОДОБРЕНИ! АКО ОБАЧЕ СТРАДАТЕ ОТ ХРОНИЧЕН ГАСТРИТ С ПОВИШЕНА КИСЕЛИННОСТ, ТО ПО-ДОБРЕ Е ДА ПОТЪРСИТЕ ДРУГО ЛЕЧЕБНО СРЕДСТВО!
При отсъствие на такъв проблем обаче, захващайте се с изготвянето на смес, чието приемане доказано ще ускори разграждането на мазнините, ще намали апетита и ще укрепи имунната ви система! Изобщо ще се почувствате „нов човек“! Какво следва да направите? Смелете на ситно, чрез блендер, неголяма връзка пресен, добре измит магданоз, към който сте добавили 2 средни по-размер скилидки чесън. След добавянето и на 1 с.л. лимонов сок, започвате да доливате по-малко вода, така че да получите една чаена чаша течност.

Изпивате я наведнъж преди закуска и повтаряте същото преди вечеря. И така 3 дни поред. За следващите три дни си приготвяте течността, но без чесън. Накрая, за последните 3 дни включвате отново чесъна. Това е всичко – и просто, и ефикасно! Убедете се сами!
Действа страхотно и за отслабване
Как може да ви помогне чесънът?
Има много медицински изследвания, които потвърждават полезността на чесъна в много случаи, когато нашето здраве е застрашено, а също и в случай на прекомерна загуба на тегло.

Той помага за по-доброто кръвообращение и бърз метаболизъм, като изгаря калориите много по-ефективно. Чесънът също ви дава усещане за ситост, което означава, че ядете по-малко.
Каква е ролята на лимона?
Лимонът е цитрус, който ефективно помага да се премахнат токсините, да се хидратира тялото и да се доставят достатъчно витамини и минерали. Всичко това помага да се изгарят мастните клетки.
Един от най-известните холандски хомеопати в света категоричен: ваксините, антибиотиците и противозачатъчните са много вредни за здраветоТон Янсен е световноизвестен хомеопат, автор на революционния метод на хомеопатичната детоксикация. …Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!