Не пренебрегвайте тези 14 сигнала на тялото, те показват, че кръвната ви захар е над норма и трябва спешно да вземете мерки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нивото на кръвната захар е много важно. Затова трябва да го следим, защото ако то е над или под нормата, това предизвиква редица здравословни проблеми, някои от които са изключително сериозни. Има 14 сигнала, които тялото ни дава, когато нивото на кръвната захар не е в норма. Първият е сухотата в устата. Повишеното усещане за жажда, стомашните проблеми, бавното възстановяване от прорезни рани, импотентността, постоянният глад, сухата кожа и сърбежите, честото уриниране, трудности в концентрацията, нервността, замъгленото зрение, инфекциите, увеличаване на теглото и ежедневната умора са останалите признаци, че има проблем.
Той живя до 105 и ни остави безценни съвети за здраве и дълголетие, които не е лошо да спазвамеДоктор Шигеаки Хинохара, който почина миналата година на цели 105 години, завеща на света безценни с…Dec 10 2018vijti.com

Важно е при поява на тези симптоми да се вземат своевременни мерки, за да не се стигне до усложения. Важно е да се знае, че не само сладките храни повишават нивото на кръвната захар.
Сред храните, които повишават нивото са хлябът, поничките, оризовите бисквити, картофите и оризът. Когато ги консумираме, трябва да внимаваме с количествата. Разбира се, ако усетим някои от тези 14 сигнала, трябва да се обърнем към специалист. И то без да се бавим излишно, защото всеки един ден забавяне може да коства много.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да предприемате каквито и да е лечения, се консултирайте със своя лекар!

С времето, високата кръвна захар уврежда нервите и кръвоносните съдове, като води до усложнения като сърдечни заболявания, инфаркти, бъбречни заболявания, слепота, дентални проблеми и ампутации. Други усложнения на диабета могат да доведат до повишена податливост към други заболявания – загуба на подвижност с напредване на възрастта, депресия, проблеми по време на бременност. Ето защо навременното предприемане на мерки е толкова важно. Никой не може със сигурност да каже какво стартира процеса, който причинява диабет, но учените вярват, че гените и фактора на околната среда повлияват появата на диабет.
Германски лечители споделиха лесна рецепта за сваляне на кръвно, няма смисъл да се тровите с хапчетаЯсно е, че народните методи на лечение не са за пренебрегване, защото определено помагат за множеств…Dec 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!