Ако искате привлечете парите към себе си, просто изречете тези цифри преди да заспите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вярвате или не, че мантрите помагат няма значение. Факт е обаче, че хората мантруват от древни времена. И като се заговори на тази тема, първото нещо, изникващо е ОМ. Само че това е в йога, където ом не е единствена.
В момента идва реч за числата, или иначе казано – нумерология, така че имам замисъл да изпиша едни определени числови редици, които ви съветвам да изпробвате при желание от ваша страна, пише virage-journal.com.
Нумерология, кодове на успеха
Всяко число е не само такова, каквото познаваме от математиката. То носи определена честота на трептене, носи информация, нарича се „числова вибрация”. И има едни такива комбинации числа. След като човек чете и изговаря на глас въпросните числа, се получава нещо като мантра – набор от вибрации.Бърз и лесен ритуал за забогатяване: Направете го и ще ви засипят много пари, щастие и късметНумерологията и астрологията стават все по-модерни и печелят все повече привърженици.
В началото на …
Dec 4 2018vijti.com

Това са така наречените „числови кодове”. Те способстват и реално могат да настроят всеки организъм да вибрира на определена честота.
Тъй като качественият сън е най-добрата медитация, започвам с кода, който ви трябва, за да спите. Ако искате
ДА ИМАТЕ ЗДРАВ СЪН – 5 1 4 2 4 8 5 3 8
ЧИСЛОВИ КОДОВЕ ЗА ХАРМОНИЗИРАНЕ
При дисбаланс на отношенията В КЪЩИ – 2 8 5 5 5 5 9 0 1
При дисбаланс с колегите НА РАБОТА – 1 4 1 1 1 1 9 6 3
Ако ви измъчват лоши спомени от МИНАЛОТО – 7 8 1 9 0 1 9 4 2 5
При дисбаланс В НАСТОЯЩЕТО – 7 1 0 4 2
За хармонизиране на БЪДЕЩЕТО – 1 4 8 7 2 1 0 9 1
Ако искате да имате нормално телесно ТЕГЛО – 4 8 1 2 4 1 2
Ако искате да се ПОДМЛАДИТЕ – 2 2 1 3 4 4 5

ЧИСЛОВИ КОДОВЕ ЗА ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ

При ФИНАНСОВ дисбаланс – 7 1 4 2 7 3 2 1 8 9 3
За да бъде финансово стабилна ФИРМАТА – 2 1 2 3 0 9 9 0 9
Ако искате да привлечете ПОВЕЧЕ ПАРИ – 7 7 5 3 1 9
Как числовите кодове и мантрите помагат? Как става? Простичко – умът е главният виновник! Всеизвестна истина е, че качеството на живота зависи от качеството на мислите, а те пък от своя страна имат връзка с хората, с които най-често сте в контакт. Направете си труда да изброите на пръстите на едната си ръка онези, с които прекарвате най-голяма част от времето си. Изводът, до който ще достигнете е, че вашият живот доста прилича на техния. Има дори и такава поговорка: „С каквито се събереш, такъв ставаш.”Ако притежавате наследствен имот на село, може да спечелите от него, като получите пари за това, че някой обработва нивите виТерминът „бели петна” се наложи за тези земеделските земи, които не се обработват от техните собстве…Nov 29 2018vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!