Бърз и лесен ритуал за забогатяване: Направете го и ще ви засипят много пари, щастие и късмет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нумерологията и астрологията стават все по-модерни и печелят все повече привърженици.
В началото на май станахме свидетели как новото правителство на България беше съставено и обявено едва след като приключи периодът на Ретроградния Меркурий. Все повече хора са убедени, че следвайки нумерологията и астрологията ще подредят по-добре живота си и ще избегнат излишни рискове.
Нумеролози пък са категорични, че повтарянето на глас на поредици числа може да доведе до привличането на пари, щастие, късмет и здраве.
Това се дължи на факта, че всяко число носи собствена честота на трептене, а съответните комбинации образуват т.нар. „числови кодове“, съобщава virage-journal.com, цитиран от Petel.bg.
Не е за вярване: Трудно бихте предположили какви пари получават вашите любими водещиНевиждани заплати взимат „рупорите на свободното слово“ в България, разкриват няколко достоверни изт…Nov 28 2018vijti.com

Ето някои от най-популярните „числови кодове“.
За здрав сън – 5 1 4 2 4 8 5 3 8
При проблеми в семейните отношения – 2 8 5 5 5 5 9 0 1
При проблеми с колегите в работата – 1 4 1 1 1 1 9 6 3
При угризения и лоши спомени от миналото – 7 8 1 9 0 1 9 4 2 5

За щастие в бъдещето – 1 4 8 7 2 1 0 9 1
При лични финансови проблеми – 7 1 4 2 7 3 2 1 8 9 3
При служебни финансови проблеми – 2 1 2 3 0 9 9 0 9
Всъщност, простите ритуали за пари са по-ефективни, отколкото сложните,пише drugitenovini.com. След извършване на ритуала трябва да мине известно време, през този период трябва да наблюдавате живота си, за да разберете кога е започнал да действа ритуала и парите започват да идват.

Ето един прост ритуал за привличане на пари.
Има специална магическа мантра, която е измислена от един от мъдреците на Тибет. Това е нумерологичен седемцифрен код, числото 7753191.
То трябва да бъде написано на хартия и да се казва на глас всеки ден по 77 пъти.
По този начин ще отворите канал за пристигането на пари в живота ви.
След като премине един цикъл от 77 дни, настъпва време за втория етап на ритуала. Към магическата мантра на парите ще трябва да свържете силата на четири стихии.

На първо място е стихията на Земята. Изберете или купете специален красив съд с пръст, в него ще трябва да засадите семена от някое растение.
Първо, на нарастващата Луна, най-добре на лунна светлина на перваза на прозореца, в съда с пръстта закопайте лист хартия с вълшебната мантра 7753191, като произнасяте думите: „Земята е пълна с богатства, в теб сега е моята мечта“ (повтаря се 3 пъти).
След това трябва да се засадят самите семена. Важно е това да са сухи семена, не поникнали. Много подходящи за целта са пшеничните зърна, те бързо покълват.
Посейте тези семената с думите: „В земята засаждам семена, пари желая да отгледам. Още едно семенце посявам, много скоро съкровище ще намеря. Нека никой не пострада, само пари да идват. След като семената покълнат, парите ще ме намерят!“

След това ги полейте с с вода – така ще свържете своята парична мантра с Водата. Поливайки, казвайте думите: „Вода и земя, семената оживете“ (3 пъти).
Следващата стъпка – пуснете стихията на Въздуха в помещението – отворете прозореца и поставете съда със семената на перваза на прозореца с думите: „Ти, Въздух, си ми нужен като светлината, и дай на мечтата ми Разсъмване“ (3 пъти).
Вече поникналите зрънца, поливайте с думите: „Семената като израстат, парите ще ме намерят“ (3 пъти)
Баба Ванга рядко греши: късметът у дома идва с помощта на тези предметиДори не подозирате на какво вълшебство са способни тези предмети на Ванга 1) Mед Ванга казвала: “Мед…Nov 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!