С тази напитка метаболизмът ви просто полудява. Резултатът е на лице – минус 4 кг само за 48 часа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има ли някой, който да не мечтае да се отърве от наднорменото си тегло? Дали става въпрос за младо момиче, активна дама или работещ мъж – всеки иска да махне тези няколко килца отгоре. А ето и един доказан и изключително ефикасен начин – съществува напитка, която има няколко изключителни свойства.
Този еликсир дава невероятен тласък на метаболизма в човешкия организъм. Напитката спомага за бързото горене на калориите, а на всичкото отгоре дава и усещане за ситост. Естествено, има и уловка. Но не е трудна.
Ако чувствате тежест в черния дроб, с този 9-дневен режим с магданоз и чесън направо ще се преродите. Прочиства чудесно, а и кожата се избистря и засияваЗнаете огромното значение на черния дроб като основния филтър за кръвоносната система. Затова го паз…Dec 11 2018vijti.com

Просто е необходимо да приемете питието половин час преди закуска, а след това трябва да избягвате яденето на прекомерни количества пълнозърнести храни и захар в периода, в който приемате средството. И само за два дни ще се сбогувате с четири килограма. Ето и рецептата:
Необходими продукти: чесън – 4 скилидки, лимонов сок – 6 супени лъжици, вода – 1/2 литър, домати – 4 броя (среден размер), кубчета лед – 6 броя. Начин на приготвяне: нарежете чесъна и доматите на малки парченца и ги сложете в блендер заедно с лимоновия сок и разбъркайте до гладка смес. Изсипете сместа в стъклен буркан и добавете кубчета лед. Трябва да приемате напитката половин час преди закуска на празен стомах за най-добри резултати.

Защо доматите подпомагат отслабването?
Малко калории: Доматите имат изключително ниско съдържание на калории. Един малък домат има само 16 калории, което означава, че дори да изядете 2 малки домата, пак няма да приемете повече от 50 калории.
Много фибри: В доматите има както разтворими, така и неразтворими фибри, като и двата вида са важни за отслабването. Разтворимите фибри подпомагат добрата чревна флора и увеличават чувството на ситост. Неразтворимите фибри се свързват с мастните молекули и предотвратяват тяхното усвояване.

Противовъзпалително свойство: Ликопенът в доматите намалява възпалението в организма. Както е известно, възпалението може да доведе до повишаване на теглото и да доведе дори до затлъстяване.
Тази изпитана диета с кисело мляко ще ви помогне да свалите до 6 килограма за седмицаКак да свалите между 4 и 6 кг за една седмица? Като хапвате кисело мляко, при това в неограничени ко…Dec 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!