Тази торта е неземно вкусна , а ще повярвате ли, че става точно за 10 минути и е с минимум съставки (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има ли човек, който да не обича домашна бисквитена торта? Едва ли, обикновено този десерт е истинско кулинарно изкушение. А бисквитената торта си има и едно голямо преимущество. Всъщност няколко – хем е лесна за приготвяне, хем всичко става бързичко, кухнята ви няма да заприлича на бойно поле, портмонето ви почти няма да усети покупката на продуктите и като краен резултат ще получите нещо, от което всички ще искат допълнително. А и винаги може да викнете и децата да помагат! Само внимавайте – има риск част от продуктите да изчезнат по време на работния процес. Ето каква рецепта намерихме в интернет за бисквитена торта. Тя е двуетажна, но нека това не ви стряска – всичко е лесно, както вече обещахме.
Ето я най-вкусната бисквитена торта – става много бързо и лесно (ВИДЕО)Бисквитената торта е ужасно вкусна и е чудесна за закуска. Днес ви представяме как бързо и лесно да …Dec 8 2018vijti.com

Необходимите продукти са 2 пакета бисквити тип закуска – какаови и ванилови, 1 литър мляко, 2 пакетчета пудинг (какаов и ванилов) за крема, 5-6 супени лъжици захар.
Ето и какво трябва да направите. Пригответе крема, както е описано на опаковката. В силиконова форма първо натрошете какаовите бисквити, залейте го с готовия ванилов крем и разбъркайте хубаво. След това направете и втория етаж – с ванилови бисквити и какаов крем. Готово. Бързо и лесно. Преди да се насочите и към третото и най-важно условие – „вкусно“, трябва да приберете тортата в хладилник, за да изстине и стегне. Добър апетит!

Вижте и тази рецепта за бърз каков кекс с банани:
Продукти
1 ч.ч. брашно
1 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио
3 яйца
1 опак. ванилия
1/2 ч.л. бакпулвер
6 с.л. какао
2 банана

Яйцата (3 бр) се разбиват със захарта (1 ч.ч.), докато тя се разтвори напълно. Към яйчената смес се прибавят олиото (1/2 ч.ч.) и пресятото с бакпулвера (1/2 ч.л.), какаото (6 с.л.) и ванилията (1 опак.) брашно (1 ч.ч.) и всичко се разбива с миксер до получаването на гладка и гъста смес за кекс. Тя се изсипва в намаслена и посипана с брашно тавичка и се заглажда с лъжица. Върху нея се изсипват нарязани на кубчета банани (2 бр) и десертът се поставя в предварително загрята на 180 градуса фурна. Пече се до готовност.
Тортата на Жени Марчева обиколи цяла България и се превърна в голям хит. Прави се лесно и е страшно вкуснаКариерата на Жени Марчева като журналистка е белязана от чести промени и името й се свързва и с пика…Nov 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!