Баба е на 85 и всеки ден взема по 2 лъжици от тази смес. Никога не е страдала от високо кръвно и холестерол

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Високите нива на холестерол в кръвта са причина за повишен риск от редица сърдечни заболявания, както и възможност за инсулти и инфаркти.
Това води и до повишено кръвно налягане, което е хронично и веднъж щом започнем да пием лекарства, ще ги пием много дълго време.
Често пъти повишаването на холестерола е свързано с затлъстяване и нездравословен хранителен режим.
Традиционната медицина има решение на този проблем, но има и бабин метод, който е много лесен за изпълнение.
Това, което ни е нужно, е:
1 с.л. лимонов сок, 1 с.л. мед,
1 парче настърган джинджифил и 1 с.л. ябълков оцет.
Не подритвайте дивите кестени! Те са извор на здраве, ето от какво ни спасяватЕсен е и по улиците вече са опадали първите узрели диви кестени. Вместо да се поддаваме на навика да…Nov 26 2018vijti.com

Приготвянето започва като изсипем всички съставки в блендер и ги направим на пюре. Важно е медът да вземем с пластмасова или дървена лъжица, а не метална, за да запази качествата си.
След това оставяме сместа в съд в хладилника за 5 дена.
Употребата се извършва два пъти дневно, преди хранене.
Важно е също така да се консултираме с лекар преди да прибягваме към алтернативни лечения, за да се види дали те са съвместими с организма ни и лекарствата, които евентуално вече приемаме.

Ето и още няколко съвета за намаляване на холестерола
За да намалите нивата на холестерол, консумирайте по–малко червено месо и други мазни протеини, включително органичните меса, жълтъци, необезмаслени млечни продукти. Също така трябва да избягвате трансмазнини, които се намират в маргарин и хидрогенираното растително масло. Опитайте се да готвите със зехтин. Разликата между вредните и полезните мазнини можете да видите, когато ги поставите в хладилник. Мазнините, които се втвърдяват могат да запушат артериите ви. Мазнините, които остават в течно състояние могат да ви помогнат да си прочистите артериите.

Храните, които да добавите към диетата ви за намаляване на холестерола, съдържат фибри, които се откриват в ябълките и овеса. Растителният протеин, който се открива в бобовите растения и в бъбрековидния фасул може да възстанови нивата на холесторола до приемливи и здравословни норми. За да поддържате добрите му нива е полезно да се движите повече – заседналият начин на живот е вреден.
Един от най-известните холандски хомеопати в света категоричен: ваксините, антибиотиците и противозачатъчните са много вредни за здраветоТон Янсен е световноизвестен хомеопат, автор на революционния метод на хомеопатичната детоксикация. …Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!