Това е най-вкусната рецепта за пилешки бутчета. Стават толкова сочни и крехки, че сами се разпадат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес ще ви предложим една уникална рецепта за пилешки бутчета по азиатски, с която няма как да сбъркате. Това екзотично ястие има две огромни преимущества. Първо – става божествено вкусно, а месото е толкова крехко и сочно, че само пада от кокала. Второ – рецептата е изключителна лесна и е подходяща дори за абсолютен дебютант в кулинарията. Ето и необходимите продукти: четири пилешки бутчета – горно и долно, но без кожата, 450 грама бейби царевица, 250 грама кестени от консерва, нарязани на филийки, една нарязана на ленти червена чушка, китайски сос за пържене, или друга мазнина, настърган лук около половин чаша, четири широки ленти от портокалова кора, лъжичка настърган джинджифил и сол на вкус. Време е да започваме!
Тази божествена вкусотия с пиле става буквално за минути, а после всички питат за ощеСлучвало се е на всеки – очакваш тиха и спокойна вечер, а изведнъж се окаже, че ще пристигат гости. …Dec 3 2018vijti.com

ВЗЕМЕТЕ ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ СЪД, КОЙТО ЩЕ УСПЕЕ ДА ПОБЕРЕ ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ПРОДУКТИ
Най-отдолу сложете толкова мазнина, колкото покрие дъното. Наредете пилешките бутчета, посолете на вкус, след което поставете и останалите бутчета покрай месото. Изсипете вътре и съвсем малко вода – една кафена чашка ще е достатъчна. Това е цялата философия! Сега затворете съда с капак и пуснете котлона на умерен или бавен огън. В първия случай ще са необходими четири часа, във втория – шест. Наистина, времето е доста, но пък няма да се налага да се въртите около печката.

А резултатът наистина ще си заслужава, гарантирано е! Когато вече ястието е готово го преместете с голямо внимание в чиниите за сервиране –месото е толкова крехко, че само се разпада от кокала. Накрая полейте със соса, в който бутчетата са се сготвили. Това е! Добър апетит!
Внимание!
Пилешкото месо е богато е желязо, цинк и витамин В12, и е прекрасна здравословна храна. Поради масовото производство и отглеждане на пилетата, месото им обаче може да бъде и пълно с неща, за които наистина не искаме да знаем! Затова бъдете внимателни и четете етикетите на пилешките продукти. Уверете се, че избирате наистина здравословна храна!
Тази рецепта на баба ми обаче наистина е върхът: Уникално вкусни пилешки сърцаПилешките сърца са едно от най-обичаните топли предястия у нас. Могат да бъдат приготвени по различн…Nov 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!