Радвам се, че съм мъж под чехъл, защото съм открил една прекрасна жена до себе си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жена му Лиза преподава, той готви, свири и изкарва пари
„Аз съм мъж под чехъл, но съм щастлив. И смятам, че съм открил една прекрасна жена – Лиза.“ Така 85-годишният актьор Ицко Финци обяснява любовта, в която от няколко години насам живее и от която дори има дъщеря – Матилда.
„Лиза иска да се храним и живеем здравословно. Затова готвя по определен начин за нея и Матилда, топля минерална вода за детето да се къпе, а през другото време свиря и имам участия. Лиза преподава и се занимава с изкуство. Но моят живот е пълен“, категоричен е цигуларят пианист.Някои от най-гениалните и забавни мисли на най-обичания и уважаван български актьор Камен ДоневКамен Донев е един от най-обичаните и уважавани български актьори и режисьори.

На живота на двамата зрителите станаха свидетели с документален филм по БНТ, излъчен само преди ден. В него освен за битовизми влюбените „разцъкваха“ и любимата си тема за разговори – личността на Уилям Шекспир.
Откакто преоткри младата Боева, актьорът музикант цъфти и изобщо няма време да се оплаква от старчески болежки. „Не ходя на никакви доктори. Сутрин само пия един суров жълтък и това е“, споделя доброто състояние на духа, в което се намира Финци.

Преди седмица влюбеното семейство се премести от вилата в Гинци отново в София, тъй като студеното време вече чука на вратата. Къщата, която обитаваха, е наследствена за музиканта.
Любовта между Ицко и Лиза пламва в Париж, където през 2013 г. снимат филм за кражбата на шедьовъра на Леонардо да Винчи „Мона Лиза“. Ицко се разхожда в града на любовта, пресича улици и градинки. Държи се като провокатор: хваща под ръка уличния клоун, задява се с непознати, свири на въображаема цигулка. При такива номера в София обикновено хората се спират, но там, в Париж, никой не му обръща внимание.

Кой го познава? Накрая уморен, задрямва в Лувъра, на метри от „Мона Лиза“. Докато Финци спи, една млада жена го снима с камерата си. Тя също е Лиза – само че Боева – сценарист, режисьор и монтажист на филма. Ицхак Финци пък е изпълнител на главната роля, продуцент, партньор, съмишленик, приятел. Тук обаче, в Лувъра, двамата слагат край на приятелството си, защото идва любовта. Лентата се казва „Лятото на Мона Лиза“ – но става по-скоро „Лятото на Лиза и Ицко“. Всъщност Лиза първо се влюбва в актьора Ицхак Финци. „Той е изключителен актьор. От тези, които не можеш да предвидиш, той носи различна вътрешна енергия“, казва тя за него.Знаете ли къде е сега големият български актьор Иван Иванов? Това със сигурност не сте го очаквали от негоГолемият български актьор Иван Иванов отдавна избяга от светската суматоха, а напоследък споделя, че…Nov 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!