Знаете ли къде е сега големият български актьор Иван Иванов? Това със сигурност не сте го очаквали от него

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Големият български актьор Иван Иванов отдавна избяга от светската суматоха, а напоследък споделя, че дори козите го вълнуват повече от киното.
Той се хванал да гледа животни в двора на къщата си в село Оборище, където се оттегли преди повече от десетилетие. Решил да запълва времето си с нещо полезно. Хем хранел козите, хем те му се отплащали с домашно мляко, което често идвало в излишък на него и съпругата му Петя Силянова, които го подквасвали за кисело, а остатъка любезно подарявали на съседите си. Радвали се, че техните животни не пострадали при чумната епидемия, защото щяло да им бъде жал да ги жертват.
Вълнуващата история на българския тъст на актьора Том Ханкс, която малцина от нас знаятМнозина знаят за българския произход на съпругата на холивудската звезда Том Ханкс – Рита Уилсън, съ…Nov 13 2018vijti.com
Освен скромен обор актьорът стопанисвал и голям двор с градинка, овощни дървета, трева, цветя. Наслаждавал се на спокойствието и тишината, която го окрилила да пише. До момента той има няколко книги със стихове, разкази и размисли. „Намерих своето място на село. Общувам с хората за т.нар. простички неща. В киното прекарвахме по-голяма част от живота, но и тогава се занимавах с простички неща. Отивах и вършех конкретно, просто физическо действие, подплатено, разбира се, с емоционална поддръжка. Бях предан и отдаден на киното. Отивах, свършвах си работата и изчезвах. И тогава не участвах в т.нар. интелектуален елит”, сподели преди време Иван Иванов.

С къщата си в Оборище артистът се сдобил случайно през 1986 г., когато изведнъж му дошла идеята да прави вила. Когато я взел, даже не ходел да я наобикаля, докато все още активно играел в театъра. Щом решил, че сцената вече не е неговото място, се преместил завинаги там, а в столичния му апартамент живеел синът му Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Wosh MC, който в момента се бори да стане любима звезда на България в „Биг Брадър“.

Някогашният секссимвол от „Всичко е любов“ се радвал на хармонията и спокойствието на село и отказал да пътува до София да защитава наследника си при евентуални негови номинации, защото не искал около него да се вдига излишен медиен шум. Не подкрепял напълно изявата на Стефан в риалити шоуто, но пък разбирал, че сега времената са други и за такава изява шанс нямат всички, а само хората, които продуцентите смятат за истински интересни личности.
РетроБГ
Познахте ли този актьор? Красивото лошо момче с ангелско лице и дяволска душа чукна 83 годиниРомантичен пронизващ поглед, иронична усмивка – какво повече се иска за едно лице, изтъкано от грехо…Nov 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!