Само по 2 супени лъжици на ден и за една седмица чудото се случи – коремът ми се прибра и пак нося любимите си дрехи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-честите причини за наднормено тегло е задържането на вода в тялото.
Ще ви споделим обаче как да си приготвите една страхотна смес, с която не само ще се сбогувате с излишните килограми, но и с която можете да подобрите слуха, паметта и зрението си.
Основната съставка на това чудо на народната медицина е хрянът.
А той е богат на витамин С, витамини В1, В2 и В6, калий, фосфор и магнезий.
Той ускорява метаболизма и намалява умората, като същевременно спомага растежа на благоприятните бактерии в храносмилателния тракт.
Топ диетолог Алексей Ковалков промени наложените норми: Не гладувайте, вредно е, не пийте вода с литри, а по необходимостЗнаете ли как отслабват диетолозите? Ще разберем от личната история на руския диетолог Алексей Ковал…Nov 21 2018vijti.com

Всичко, което ви е нужно, за да си приготвите тази рецепта, са 125 гр хрян, 4 лимона, 3 с.л. мед, 2 ч.л. канела и 2 см джинджифилов корен.
Сложете джинджифила в блендер, за да го разбиете и към него добавете лимоновия сок, като разбърквате около 3 минути. След това добавете и останалите съставки, като бъркате, докато получите хомогенна смес. Два път на ден, преди хранене или тренировка, хапвайте по 1 с.л. от домашното лекарство. Приемайте го 3 седмици, като след това 1 седмица си отделете за почивка.
Сместа е изключително полезна, защото хрянът съдържа над 10 пъти повече глюкозинолати от броколито. Те спомагат за устойчивостта на тялото срещу рак и токсини, имат силни антиоксидантни свойства и се използват за облекчаване на респираторния дистрес и синусите.

Освен това са истински природни антибиотици срещу много видове инфекции.
Лимонът пък е един от най-алкалните цитруси, който стимулира черния дроб, а кората му съдържа силни фитонутриенти, спомагащи лечение на мозъчни заболявания. Високото съдържание на витамин С пък спомага на имунната система да пребори микробите, предизвикани от настинка и грип.
Полезните свойства на меда идват от съдържащите се в него антиоксиданти флавоноиди, спомагащи намаляването на риска от появата на някои видове рак и сърдечносъдови заболявания. Според последни изследвания, медът спомага за лечението на язви и бактериален гастроентерит, а както добре знаем, той е и отлично средство за борба с кашлицата.
Примата Лили Иванова никога не сваля това златно синджирче от талията си, причината е смайващаЕстрадната прима Лили Иванова използва любопитен прийом, за да следи обиколката на талията си. Вечна…Nov 13 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!