Още едно доказателството, че Бог съществува – небето се отвори (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки от нас има вяра в нещо, независимо от своята религия или възгледи. И също така всички сме наясно, че понякога се случват неща, които никой не може да обясни, поне не и логично.
Някои от природните явления, на които ставаме свидетели, са толкова магически, че сякаш някаква по-висша сила ги управлява.
Подобно нещо се случва в Коста Рика, където на небето се появява необясним кръг с различни цветове от тези наоколо.
Картината е от една страна много красива и впечатляваща, но от друга е дори леко стряскаща.
Странното небе изглежда така, сякаш Бог го е създал.
Ако искате винаги да имате успех, просто научете тези закони на ВселенатаВселена е понятие, което обикновено означава целия пространствено-времеви континиум, в който съществ…Nov 28 2018vijti.com

ОЧЕВИДКАТА, КОЯТО ЗАСНЕМА СТРАХОТНОТО ВИДЕО,
Е ПОРАЗЕНА ОТ ТОВА, КОЕТО ВИЖДА.
Тя показва и небето около обекта, с цел да се направи сравнение. Самата тя споделя, че е сякаш „самият Господ ще слезе оттам“ и, че никога през живота си не е виждала подобно нещо.
Когато човек се вгледа в странния кръг, може да открои най-различни цветове, наподобяващи дъга.
Независимо дали човек ще гледа на явлението като на природен феномен или знак от Господ, за едно всички могат да са съгласни – страшно красиво е.


А ето и още два страхотни небесни феномена
Летящ силует

През 2017 година в Замбия множество хора станали свидетели на изключително плашещ феномен. Над местен търговски обект е забелязан силует, носещ се в небето, пише az-znam.com. Първоначално хората решили, че това е облак с причудлива форма, но той така и не се изменил, докато не изчезнал. Има редица мнения и теории относно уникалния феномен – някои са на мнение, че това е фалшива сензация, а други, че идва краят на света. Интересно е, че необикновеният феномен дори намира място в местните новини.

Небесни пипала

През 2015 година е забелязано необикновено атмосферно образувание над магистрала в Оклахома, САЩ. Хора пътуващи по магистралата съобщили, че от небето се спускат няколко фунии или пипала, стигащи почти до земята. Любопитното е, че два дни по-късно през района преминало торнадо, но за въпросния ден нямало съобщения за такова.

Учени доказаха, че човешкият мозък е биологичен компютър, а душата е програма, която не умираИзследователи твърдят, че човешкият мозък е биологичен компютър, а съзнанието ни – програма, която с…Nov 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!