Рецептата, с която блесвате на мига: Мандарини – пикантна разядка с кашкавал и чесън

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес ще ви предложим една рецепта, с която ще се превърнете абсолютно безусловно в звездата на трапезата. Ще ви кажем как да си направите „мандарини“. Да, мандарини, но в кавички. Защото това е една пикантна разядка с кашкавал и чесън. Лесна е за приготвяне, изключително вкусна е, а да не говорим за ефекта. Ето и от какви продукти имате нужда: 150 грама твърд кашкавал, 100 грама топено сирене, 2 твърдо сварени яйца, 2 средно големи моркова, 4-5 скилидки чесън, сол и черен пипер на вкус, майонеза, магданоз за украса.
Отидох в най-добрата ми приятелка, а тя ме изненада с тези невероятни домашни кашкавалки. След дълги спорове най-после ми даде рецептата имСъс сигурност една от най-обичаните и най-примамливи миризми, които могат да се разнесат някой следо…Oct 15 2017vijti.com

Започнете с подготовката на продуктите – първо сложете яйцата да се сварят, през това време обелете морковите и чесъна. Морковите също трябва да се сварят.
КОГАТО ЯЙЦАТА СЕ СВАРЯТ ГИ ОХЛАДЕТЕ, НЕ БИВА ДА СА ТОПЛИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, ЗА ДА НЕ РАЗТОПЯТ КАШКАВАЛА
Рендосайте на средно ренде яйцата и кашкавала. Морковите рендосайте на ситно ренде. В подходящ съд изсипете кашкавала, топеното сирене, яйцата, чесъна, добавете сол и черен пипер на вкус. Прибавете и майонезата и разбъркайте, докато се получи хомогенна смес.

Бъркайте с бавни и плавни движения, а не бързо, за да остане сместа по-гъста, а не да се втечни. С мокри ръце оформете импровизираните мандарини, като в средата е нужно да натиснете и да оформите малка вдлъбнатина. Така топките наистина ще напомнят на цитрусовия плод. Оставете „мандарините“ в хладилника за половин час, за да стегнат. Разстелете рендосаните моркови върху равна повърхност и овъргаляйте топките в тях. Накрая украсете със стръкчета магданоз, за да получите и дръжките. Готово! Добър апетит!

С тази рецепта ще блеснете винаги, когато е необходимо да покажете не само готварски умения, но и оригиналност и креативност. Всеки, който е опитал подобна вкусотия не може да я забрави лесно.
Отначало гостите мислеха, че това е вид кекс, а още не бяха вечеряли, но то се оказа далеч по-вкусно, отколкото предполагахаИскате да задоволите гастрономските си изисквания с нещо ново? Чудесно! Пригответе си зелева сърма в…Mar 8 2017vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!