Правилно ли е? Деси Радева си купува рокли по 5 бона с държавна охрана (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Предимно с предварителна уговорка и със записан час вдига кепенци луксозният бутик на дизайнерката Невена Николова на столичния бул. „Фритьоф Нансен“, пред който миналата седмица избухна скандалът с автомобила на НСО, обслужващ съпругата на президента Румен Радев – Деси Радева. Припомняме, че колата бе спряна от КАТ заради нарушение (навлизане в насрещното – б.р.), а гардове на Националната служба за охрана влязоха в пререкание с колегите си от полицията. По същото време президентшата е била в бутика на Николова, на която най-редовно се доверява за избора си на тоалети за по-специални поводи.
Макар в интернет да е обявено, че работното време на магазина е от 11 до 19 ч., меракът на нашия екип да се докосне до изящните рокли от френска дантела, с каквито се облича Генерал Деси, удари на камък. Жители от кооперацията над дизайнерския бутик коментираха пред ПИК, че клиентелата му е само от сой и случайни минувачи много рядко влизат в него. Има и защо – в бутика на Невена, от който пазарува Радева, по-евтини рокли от 4-5 хиляди лева няма, допълват комшиите.Разтърсваща изповед на момиче: Трябваше да спя с 30 души на месец, за да си платя наема в блока на проститутките в ЛондонМладо и красиво момиче, дошло в Лондон, живее в жилищна кооперация, която местните жители нарекли „1…Nov 29 2018vijti.com

ВИП дами, на които им се е случвало да посещават луксозното място, разкриват, че в него никога няма изложени повече от 10-12 рокли. Много от тях са непродаваеми, тъй като са ушити специално за излагане в бутика и трудно биха си намерили купувач, понеже са изработени според мерките на пластмасовите манекени. Докато Генерал Деси най-редовно добавя в гардероба си тоалети на Невена, които безспорно са не просто обикновени рокли, а произведения на модното изкуство, редовите ѝ сънароднички само могат да си мечтаят да бъдат клиентки на Николова. Не е тайна, че дизайнерката, която има бутик и в Лондон, работи предимно с най-висшия клас френска дантела и продава на фантастични цени, като сред най-известните ѝ клиентки са например Пипа Мидълтън и обкръжението ѝ, холивудската звезда Лиз Хърли и др.

След скандала с лимузината на Деси Радева едва ли тя ще посмее скоро да се появи в бутика на любимата си дазайнерка, макар че ще ѝ предстоят проби за поредния тоалет, който Невена в момента ѝ подготвя. Запознати с начина на работа на Николова разкриват, че е свръхпедантична и при изработката на всяка рокля настоява клиентките ѝ да посещават бутика за проби между 5 и 7 пъти. Със сигурност предстоящите си посещения Генерал Деси ще измести на удобно за нея място, за да избегне нови компроматни видеа.
В президентството коментират, че най-вероятно Радева се стяга за изява на международна сцена, тъй като се доверява на Невена предимно за визитите си зад граница. Миналия месец президентшата се появи пред кралица Елизабет Втора в стилна рокля в кралскосиньо с черно сатенено коланче и черен клъч, като цялостната ѝ визия бе дело на Николова.

Радева се спряла точно на този цвят след съвет на Невена, която е много добре запозната не само с модните навици на кралското семейство, но като дизайнер, който облича половинките на британски държавници и общественици, добре знае с какво се свързва всеки цвят в политиката. Смята се, че кралскосиньото, обгърнало снагата на Генерал Деси, е цветът на комуникациите и консерватизма.

В началото на годината пък Радева се превърна в пример за подражание на певиците от чалга бранша Преслава и Андреа, които се сдобиха с прословутото розово букле с кристали „Сваровски“, което Николова уши за първата дама за Новогодишния концерт на Виенската филхармония.

„Невена работи предимно по поръчка, роклите ѝ са с много ръчна работа, с много френска дантела, която се реже и се декорира на ръка. Ходете в бутика ѝ само ако имате солиден бюджет – една официална рокля достига 15-16-17 хил. лв. След като Радева разходи онова розово букле, доста дами с възможности си поръчаха модела, който излиза 6-7 хил. лв.“, коментират ВИП кокони.

Не всеки път обаче хрумките на творческия тандем Радева – Николова са успешни и в крак с модата. Така например за приема на Румен Радев в чест на Националния празник 3 март тази година Генерал Деси си спечели модни критики за петроленозелената рокля, сходна с тази, с която се бе пременила и вицепрезидентът Илияна Йотова.
Източник: retro.bgПомните ли Наталия Симеонова? Ето къде се изгуби водещата на „Море от любов“ и какво се случва с неяПитате ли се къде изчезна една от най-популярните български телевизионни водещи Наталия Симеонова? З…Nov 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!