С тази вълшебна смес банята ми блесна точно за 15 минути

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички ние искаме да живеем в чист и подреден дом. За това обаче се изискват усилия, понякога – доста сериозни.
Това особено много важи за банята, която винаги ще бъде сред местата, представляващи най-сериозни предизвикателства за съвременната домакиня.
Да си го кажем направо – банята далеч не е място, което е приятно за чистене. Няма как, обаче – искаме или не, трябва да се грижим и за това пространство от нашия дом. Защото то е наистина важно.
Толкова се притесних, когато открих мухъл в жилището, но добре, че съседката ми е умницаМухълът е биологичен род от царство гъби, представителите на който се развиват като мека синьо-зелен…Nov 26 2018vijti.com

За да поддържат банята си чиста, жените се доверяват на какви ли не почистващи препарати. Които, честно казано, не винаги са полезни за нас и близките ни. Просто защото много често са пълни с вредни химикали и вещества, с които можем да си навредим.

Именно тук идват методите и рецептите за естествено почистване на банята. Тук говорим за продукти, които можете да си направите сами и които не съдържат вредните химикали, с които са изпълнени голяма част от препаратите в супермаркета. Даже всички. Именно поради това ще ви предоставим рецепта, чрез която можете сами да си приготвите препарат за чистене на банята. При това – напълно натурален, без вредни химикали, каквито често се срещат в купените продукти.

Най-хубавото е, че този препарат може да бъде приготвен сравнително лесно, без да се нуждаете от кой знае какви сложни съставки. Даже напротив – най-важните съставки вече ги има в дома ви, в това сме сигурни. Става дума за бял оцет и течен сапун. Както сами можете да се уверите, не говорим за нищо сложно или скъпо. А това е най-важното в случая, защото всички ние искаме да пестим от трудно спечелените си пари.

Как се приготвя въпросния препарат? Не е никак сложно. Ето кои съставки са ви нужни, за да забъркате чудодейната почистваща смес:

– 1 чаша бял оцет
– 1 чаша течен сапун
– 1 кърпа за почистване
– 1 празна бутилка за пръскане

Какво следва от тук нататък?

Първата ви стъпка е да затоплите оцета за около три минути, след което го изливате в празната спрей бутилка. Тук вече добавяте течния сапун и разбърквате добре. Получената смес нанасяте върху засегнатата зона, изчаквате една минута и избърсвате с кърпа за почистване. Успех!
Цял живот сте чистили рибата погрешно, а Никулден наближава! Вижте този уникален метод, който ще направи празника още по-любим (ВИДЕО)Чистенето на риба било за Никулден, било за някой друг празник или в обикновен делник винаги е било …Nov 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!