Този калифорнийски уленес център сбъдна мечтата на всяка жена: Докато си лежиш, изгаряш 1000 калории и се сдобиваш с прекрасна кожа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много жени мечтаят да загубят поне още няколко килограма от своето тегло. И полагат различни усилия за това – от дълги разходки до изтощителни тренировки във фитнеса. Звездите не правят изключение, а и при тях добрата визия е задължение и част от имиджа.
В борбата за перфектното тяло звездите опитват всичко – от тежък глад и изтощителни тренировки до използването на специални добавки и масаж за отслабване. Напоследък холивудските звезди залагат на нов метод за изгаряне на мазнини, предава dnes.bg.
Не сте ли се питали защо вече толкова години Лили Иванова не сменя прическата си? Оказа се, че си има сериозна причинаЛили Иванова не обича промените, особено когато се отнасят до прическата ѝ, пише „Уикенд”. Оказа се,…Nov 1 2018vijti.com
В Калифорния се откри уелнес център, който помага не само за отслабване, но и за подобряване на качеството на кожата. Процедурата е… лежане в леглото!
По време на тази процедура върху тялото се поставя апаратура, която използва инфрачервена технология. Лъчите проникват дълбоко в тялото, нагряват го и помагат за започване на процесите на изгаряне на мазнини и детоксикация на тялото.
Технологията с използване на инфрачервени лъчи при лечението на различни заболявания отдавна е известна.

Но като метод за сваляне на килограми тя тепърва започва да печели популярност.
Селена Гомес, The Weeknd, Манди Мур са само част от звездите, които вече се довериха на технологията „загуба на тегло в легло“.
С една такава процедура се изгарят до 1000 калории.
Всъщност, не е тайна, че известните личности досега не спираха да използват меко казано необичайни методи, с които свалят килограми било то в името на кино роля или просто, за да оформят тялото си, пише rozali.com.

Ето някои примери от най-странните звездни диети за бързо отслабване:
За своята роля в „Черният лебед“ Натали Портман трябвало да отслабне до около 40 килограма. Диетата на актрисата включвала половин грейпфрут, морков и бадеми. Все пак за тази своя жертва, както и за безспорния си актьорски талант, Натали Портман се сдоби с „Оскар“.
Бионсе
Преди години Бионсе също участваше във филм („Мечтателки“), заради което се наложило да отслабне със 7-8 килограма. В продължение на две седмици Бионсе пиела само вода с лимонов сок, лют червен пипер и кленов сироп, понякога добавяйки пресни зеленчуци. Самата певица признава, че не би се подложила отново на този „експеримент“.

Матю Макконъхи
Матю Макконъхи отслабна значително за ролята си в „Купувачите от Далас“, която в крайна сметка му донесе „Оскар“. В продължение на 4 месеца Матю Макконъхи следвал нискокалорична диета, която му помогнала да се раздели с цели 20 килограма! Основата на диетата се състои в течности и протеини.
Ан Хатауей
Участието на Ан Хатауей във филма „Клетниците“ изисквало от актрисата да отслабне. Ето защо звездата се подложила на странна диета, съдържаща не повече от 500 калории. Ежедневното меню на Ан Хатауей се изразявало в две порции суха овесена каша, няколко репички и малко хумус.
Кристина Агилера
Кристина Агилера успя да си възвърне добрата форма, следвайки странната диета с храни в един и същи свят. Всеки ден певицата консумира различни храни, но от един цвят. Например: зеле, боб и сирене котидж.
Внимание, пушачи: Премахнете за седмица вредата от цигарите с тази уникална смес, забъркайте я лесноАко пушите, вероятно сте наясно с повечето от вредите, които нанасят съставките на тютюневия дим на …Oct 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!