Край на цяла ера, сбогуваме се с най-обичаното комедийно шоу

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Спираме „Комиците”, но продължаваме с филмите, които продуцираме”. Така Любо Нейков обяви свалянето на култовото си шоу от тв ефира, научи HotArena.
Продуцентът и актьор даде да се разбере, че двамата с колегата му Евтим Милошев ще продължат да работят по филмовите продукции, върху които работят. В момента двамата са фокусирали вниманието си върху сериала „Откраднат живот”, а също и върху снимките за новия сезон на „Столичани в повече”.
„Работа за колегите комици Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов, винаги ще има, така че те никога няма да останат на пътя”, коментира Любо Нейков, пише „България днес”.
100 000 българи ще се уредят с безплатни къщи и работа, вижте в какво ще инвестира правителството 400 млн. лв.Програмата щяла да струва 300-400 млн. лв. на бюджета, но решавала проблемите с липсата на работници…Oct 31 2018vijti.com

Според запознати, той вече е подготвил шоу реплика на „Комиците” с ново заглавие—„Кралете на хумора”, което в момента е в процес на разработване.
Веднага щом са готови с концепцията, Нейков и екипът му планират да го представят по театрите, тъй като любимците на публиката все още имат желание да се изявяват на сцената.
Що се отнася до „Комиците”, шоуто тръгна през зимата на 2007 годината и повече от 10 години се задържа в тв ефира. След като рейтинга му падна, то бе изместено от петък в събота вечер след 22 часа, което се отрази и на слабата му гледаемост.

Наскоро един от най-обичаните актьори на шоуто Любомир Нейков, заедно с  Димитър Рачков замениха обичайните си комедийни роли и се превъплътиха в нови драматични образи за снимките на филма „Христо“. Към тях се присъедини и Юлиан Вергов, като тримата популярни актьори споделят, че участието им във филма е истинско предизвикателство, предаде marica.bg.
Филмът „Христо“ разказва историята на едно бездомно момче, готово на всичко, за да има нормален живот. Успява да си намери работа и дом под наем, но въпреки че се труди усилено, един ден е уволнен и е принуден отново да заживее на улицата.

В главната роля е младият талант Димитър Николов, който спечели „Златна роза“ Варна за ролята на Христо. В лентата вземат участие още: Димитър Крумов, Юлиан Вергов, Стефан Мавродиев, Ирина Андреева и Павел Попандов.
Копродукцията „Христо“ е носител на десетки награди от български и международни фестивали, сред които шест номинации и три награди на Българската Филмова Академия в категориите „Най-добър дебют”, „Най-добра главна мъжка роля” и „Най-добра поддържаща мъжка роля”. Филмът е отличен и с награда на критиката на международния фестивал “Warsaw International Film Festival“ , с голямата награда за най-добър дебют на LET`S CEE (Vienna Film Festival) и “High Coast” в Швеция, 2017 в категориите „GRAND PRIX” и „Най-добър пълнометражен филм”.
Провокативно изказване на Хекимян към Каракачанов разпали сериозен скандал„Ясни са ми мотивите на Велизар Енчев. Преди три години напусна една партия от коалиция Обединени па…Oct 31 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!