Провокативно изказване на Хекимян към Каракачанов разпали сериозен конфликт

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Ясни са ми мотивите на Велизар Енчев. Преди три години напусна една партия от коалиция Обединени патриоти и тогава използва всеки повод, за да плюе по всички в коалицията. Аз обаче съм виновен, че на последните президентски избори взе по-малко гласове от Митьо Пищова“. Това заяви Красимир Каракачанов в ефира на bTV по повод обвиненията срещу него от Велизар Енчев.
Припомняме, че вчера бившият депутат от НФСБ Велизар Енчев, че “услугата по продаване на българско гражданство на македонци е основен източник за пари на ВМРО”.
Можеше ли малката Никол да бъде спасена? Преди да я убие, Викторио опитал друго, ето какво разказа таксиметровият шофьорСамо гледах колкото може по-бързо да стигнем, да слезне, да се махне от мен. Това заяви пред Нова те…Oct 31 2018vijti.com

Смятате ли, че аз мога да давам разпореждания на тогавашната министър Екатерина Захариева. Как си го представяте? Това е част от уж някаква схема. Някакви адвокати натискали уж някаква зам.-министърка (Катя Матева – бел. ред). Аз тази зам.-министърка всъщност не я знам коя е“, припомни още Каракачанов.
Вицепремиерът обаче се изнерви на водещия, който постоянно го питаше за Христо Христов и какви са взаимоотношенията му с него.
„След 10 ноември е бил офицер от службите, а аз съм работил за сигурността на България. След 91-а година сме работили. След тази година нямаше такава длъжност“, посочи Каракачанов и избухна:

„Вие вчера давате думата на един господин, който бълва лъжи, и вие не го питате нищо. А аз сега ви обяснявам, а вие не ми давате възможност. Господин Хекимян, искате ли да ви кажа за какво става въпрос. Мога ли да ви кажа сега аз някой неща, з да направите логична връзка. Защо вие не прекъсвахте така Велизар Енчев?“, запита Каракачанов.
Хекимян обаче продължи да го пита за Христо Христов.
„Хайде да не се държим по времето на Мао Дзедун преди разстрел. Той ми е съветник по линия за национална сигурност.

Когато той е бил в тази агенция, ВМРО не е било във властта. Казах ви нещо, което не трябваше да ви казвам, защото неговата работа е свързана с някои неща, които са малко по-специфични“, каза още Каракачанов.
„Петър Харалампиев е коалиционен партньор на „Обединени патриоти“. Нямаме подписано споразумение, но той е председател на гражданска структура, която участва в нашата коалиция. Ще ви отговоря много простичко и ясно, вие спекулирате в момента. Заяви Каракачанов по повод назначението на Петър Харалампиев. Какво разследване, вие това наричате разследване?

Петър Харалампиев представлява едно гражданско сдружение, което парадираше в обществото. То имаше патриотични настроения, заради това го включихме във ВМРО. Имаше 2 предложения за него – да е областен управител в София или шеф на Агенцията на българите в чужбина. Моето предложение на „БГ патриот“ беше, че ще е по-полезен като шеф на Агенцията.
Хекимян обаче продължи да провокира вицепремиера.
„Явно ви казват в слушалката къде да ме прекъснете. Искате ли да свалите слушалката и да си говорим“, избухна Каракачанов.
Източник: БЛИЦ
Синоптиците предупреждават за студ, порои и сняг в Европа: Идва ли краят на есенната жега у нас?Вместо зимен летен сценарий за България в края на октомври – студената вълна, която ни даваше глобал…Oct 30 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!