Изповед на Сузанита подпали мрежата: Бившият ми посягаше дори на публични места – заради него плачех всеки ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От семейството поискали ограничителна заповед за приятеля на Сузанита
Системно пребивана и тормозена от бившето си гадже е била щерката на Орхан Мурад – Сузанита, пише в. „България днес“.Това разкрива самата тя в отговор на феновете си, които не спират да питат защо двамата са се разделили.
„Дали ми липсва? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден заради него. Това, че ми посягаше на публични места?“ – написа 15-годишната изпълнителка.
Не е за вярване какъв гигантски хонорар ще вземе Кулагин в Дубай, вижте какво ще прави тамСкандалният гримьор Валентин Кулагин се чувства истинска звезда в родния си град Хасково. Наскоро ве…Oct 29 2018vijti.com

Така с риторични въпроси Сузанита се изповядва за ужасяващата лична драма, която преживява в последната година с 8 години по-големия от нея Александър Атанасов.
Самата Сузанита не иска да навлиза в повече подробности за проблемите във връзката си с Александър. Така е посъветвана от родители и адвокати. В момента младата изпълнителка е в чужбина.Пред изданието баща ѝ Орхан Мурад призна, че не е бил в течение на случващите се страшни неща в отношенията между двамата.Щом научил, веднага посъветвал Сузи да се раздели възможно най-бързо с Александър.

Семейството на певицата обмисля, след като тя се прибере в България, да подаде жалба срещу него и да поиска ограничителна заповед. Ако това се случи, Сашо Лудия може да бъде вкаран в зандана за 4 години. Причината е, че само преди месец той се призна за виновен за меле, което започва пръв. Съдът му дава 4-годишна ефективна присъда с три години изпитателен срок. Сега се оказа, че Сашо посяга и на непълнолетно момиче. Ако се стигне до съд, влиза директно в кауша за изтърпяване на ефективната част от вече произнесената условна присъда, пише kliuki.ws.

Наскоро името на Сузанита нашумя и около темата с емиграцията в чужбина. Скандалната изпълнителка беше тиражирала недоволството си, че тук не оценяват таланта ѝ и няма как да се развива.
„Съвсем скоро ще се махна“, закани се тогава тя.
Явно обаче Сузи не чете много, тъй като подобен PR ход направи преди години Рут Колева. Пък още си е тук. С тази разлика, че Рут се е доказала като певица.

15-годишната изпълнителка смята, че зад граница може да пожъне огромни успехи за разлика от България.
Скандалната певица вече е избрала мястото, където да се премести, но го пази в тайна. Заедно с нея ще замине и приятелят ѝ, твърди „България днес“.
Очакваше се Сузанита да бъде част от VIP Brother заедно със семейството си.
„Не вярвайте на всичко, което се пише. Както виждате, не съм в шоуто“, обясни Сузи. Според източници на Tialoto.bg обаче е имало забрана за участието им от държавна агенция.

Виктор Калев има сериозен проблем с парите, но ето защо не иска да се върне при СлавиВиктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятна…Oct 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!