Проф. Лъчезар Филипов: Очакваме от извънземни създания да ни спасят, срещата наближава

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Очакваме от извънземни създания да ни спасят от пътя на катастрофата и самоунищожението, по който вървим. Можем да изчезнем като цивилизация, ако не се поучим от тях и не спазваме нужната екоетика.“ Това сподели проф. Лъчезар Филипов, пише в. „България днес“.
Ученият организира мащабен форум на уфолози от цял свят този уикенд (3 и 4 ноември) в Хасково. На срещата отвличани от извънземни ще разказват невероятните си истории. Други ще споделят за комуникацията си с чужди цивилизации.
Искрена, но покъртителна изповед на големия Морган Фрийман: моите дни са преброени, затова ме чуйте, преди да е вече късноГолемият актьор Морган Фрийман направи покъртителна изповед, с която докосна милиони свои почитатели…Oct 30 2018vijti.com

„На откриването на конгреса ще говоря за нова класификация на извънземните. Според мои проучвания през последните пет години те се разделят на два вида – дружелюбни и биороботи с изкуствен интелект, които ще бъдат агресивни към хората. Ако попаднем на втория вид, това ще породи конфликт. Затова е нужна комуникация с тях, за да избегнем лошите последици. Трябва да си отговорим на въпроса как точно ще я осъществим. И как от тези извънземни същества да се научим да спрем да вървим срещу нашата природа, като така избегнем катастрофата“, размишлява проф. Филипов.

Астрофизикът от БАН е категоричен, че сме под непрестанно наблюдение от представители на непознати цивилизации. Но това е хубаво, тъй като наблюдението е много по-добрият вариант от унищожението.
„Според различни изследвания тези създания може да са двуметрови и слаби, а е възможно да бъдат и около 60-сантиметрови. Твърде вероятно е те да са по образ и подобие на хората, както е записано в Библията“, разказва изследователят на чужди създания и добавя, че през 1967 г. лично е наблюдавал НЛО над Витоша, а през 1992 г. на връщане от морето заедно със съпругата си вижда неидентифициран обект в нощното небе над Сливенския балкан.

„Още не сме сигурни кой от двата варианта е най-достоверен. Но е сигурно, че ние търсим сигнал от тях отгоре, докато те щъкат от години сред нас. Американци хукват да търсят живот на Венера, а мен за тези думи едва не ме уволниха. Там, където хората се сваряват в лавата, има преки доказателства за условия за живот на микроорганизми“, споделя още Филипов и добавя, че ако имаме обща структура и признаци, е възможно при контакт с извънземни дори да си говорим с тях./novini.bg
Тази жена направи чудo от нефункционален палет: Вижте какво успя да измайстори, много ще ви хареса (ВИДЕО)Кой казва, че жените не обичат да „творят“, за да измайсторят с подръчни материали нещо полезно за д…Oct 30 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!