Галена припадна, викат лекари по спешност

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк звездата Галена очевидно има сериозни здравословни проблеми, а близките ѝ вече силно се притесняват за нея. Певицата изненадващо отмени всичките си участия за седмица напред без никакво обяснение, въпреки че те са договорени още преди месеци. Според източник на Lupa.bg, изпълнителката е припаднала преди няколко дни в дома си и роднините й спешно са потърсили лекарска помощ.

Оказало се, че имунната й система е срината, а организма й е силно изтощен. Докторите дори настоявали тя да бъде приета в болницата, където да е под наблюдение няколко дни. За същото настоявал и съпруга й Галин, но певицата категорично отказала и отвърнала, че просто е преуморена и ще си почине няколко дни.

Тя отдала колабирането си на силно изтощение заради натоварената си програма. Почти през вечер звездата има участие в страната. За да се възстанови, тази седмица Галена отмени общо 6 участия – две изяви в Слънчев бряг, по една в Приморско, Китен, Созопол и Дългопол.

През последната година изпълнителката е видимо съсипана и непрекъснато отменя предарително поети ангажименти. След като миналата година отмени участията си за целия септември, тази година е напът да се случи същото. Галена отново има здравословни проблеми, които не й позволяват да ходи по изяви в нощните клубове.  Според хора от заведенията, напоследък Галена се появявала видимо уморена, а на някои места дори повръщала. Въпреки това излизала на сцената.

Близки на Галена смятат, че това състояние се дължи на инжекциите за диабетици „Оземпик“, които тя използва от година и половина, за да отслабне драстимно. Певицата се била пристрастила към медикамента и благодарение на него успя да влезе в завидна форма. Методът обаче е изключително коварен, тъй като не е предназначен за отслабване, а за регулиране на инсулина. Ако се ползват от недиабетици, инжекциите „Оземпик“ може да имат фатални последици за здравето.

Както Lupa.bg първи подробно е писал, „Оземпик“ представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 15 дни след последната.

Галена не само че не е диабетик, но и не спира с курса за лечение – тя на практика не е прекъсвала боденето вече година и половина, което е особено опасно. Нейни близки са сериозно загрижени за здравето й. „Не мога да й повлияя по никакъв начин, тя просто не ме слуша“, вдигал рамене притеснения й съпруг Галин.

LUPA.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!