Бездомно момче спасява улично куче без да знае, че то ще му върне услугата по трогателен начин

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има няколко неща, които са по-сърцераздирателни от това да видиш дете, живеещо на улицата. За съжаление, това е по-често, отколкото повечето хора осъзнават.

Фотографът Мария Кабс забеляза малко момче на име Ромел Кеменалес, живеещо по улиците на Кесон Сити във Филипините, и решава да направи няколко негови снимки, за да ги сподели на страницата си във Facebook.

Ромел може и да е бил бездомник, но е намерил начин да внесе радост в живота си. Детето било осиновило кученце , което също живееше с него на улицата. Мария била трогната от приятелството им и ги снимала заедно.

Ромел нямал какво да предложи на кученцето освен любов. Оказва се, че това е всичко, което то искало.

Ромел и неговият кучешки другар са щастливи въпреки трудната си ситуация. Те никога не се чувстват самотни, защото се имат един друг.

Мария публикувала снимките в социалните мрежи и публикацията събрала хиляди коментари и споделяния. Хората били трогнати от красивата връзка между бездомно детенце и едно улично куче.

Историята на Ромел е много по-сърцераздирателна, отколкото повечето хора си представят.

Той разказва на Мария , че родителите му са се разделили и той трябвало да напусне училище след втори клас . Той също така казал, че има сестра в друг град и понякога я посещава, когато има пари.

Той би искал да се върне на училище и да играе с други деца на неговата възраст, не забравя също да спомене и любимото си куче, което нарича Баджи.

Стотици хора събират средства за да помогнат на Ромел да продължи живота си, като по последна информация благодарение на дарителите и на вярното си куче, детето живее нов по-красив живот.

Понякога добротата, която вършим се отплаща многократно, така както едно улично куче, помогна на едно момче да оцелее.

ТЕКСТ : MOZACHE
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!