ПЕТ знака от СЪДБАТА, че в живота ви предстои огромна промяна:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чувствали ли сте се в безизходица? Сякаш целият ви свят се е сринал и около вас цари пълен хаос, от който не намирате изход? Често мислим, че животът ни е пълен хаос – това е защото всичко се подрежда и синхронизира с нашите най-съкровени страсти и желания. Когато малките и незначителни неща в живота започнат да ви тревожат, бъдете сигурни, че ще се случи промяна.

Има определено количество негативизъм, с което можем да се справим преди да прелее последната капка от чашата. Тогава нещо се пречупва и предприемаме действие.

Нещата, които не харесвате стават непоносими

Когато малките и незначителни неща в живота започнат да ви тревожат бъдете сигурни, че ще се случи промяна. Има определено количество негативизъм, с което можем да се справим преди да прелее последната капка от чашата. Тогава нещо се пречупва и предприемаме действие.

Чувствате се изгубени

Всички сме чували думите: „Най-добрият начин да открием себе си е първо да се изгубим.“ Когато се почувстваме изгубени нямаме посока, а тогава отсъства и желанието. Когато нямаме желание – нямаме нужда от нищо. И щом това стане, точно тогава душата започва да говори. Въпреки, че нещата изглеждат извън контрол в този момент сте склонни да приемете напълно и безусловно всичко, което сърцето се опитва да ви покаже.

В този миг започвате да вървите по следите на новия си път. И може би това, от което се нуждаете е радикалната промяна. Тя ще ви помогне да синхронизирате вашият ум, тяло, сърце и душа.

Излезте от изолатора

Забелязали ли сте, че има периоди, в които животът ви е наситен с приключения, забавления с приятели и семейство. Стигате до момента, в който чувствате, че едвам наваксвате? От друга страна, останалата част от годината прекарвате в изолация, дори депресия, преминавайки през нелеки дни. Дължината на тези периоди варира, но всички ние преминаваме през такива промени в живота си. Имаме нужда от тези периоди, за да формираме перспективата си за живота. Прекараните трудни моменти ни предлагат емоционално и духовно израстване.

Когато излезете от периода на изолация, ще се чувствате все едно сте преродени. Това означава, че сте взели време, за да презаредите батериите си, да направите крачка назад и да преоцените нещата и хората около вас. Да поставите нова цел и да начертаете нов път към по-добър живот.

Чувствате се изплашени, развълнувани и неспокойни едновременно

Направете крачката, ако определено чувствате , че нещо голямо е на път да се случи и импулсът се заражда. Нямате представа какво да очаквате, но усещате, че сте на правилния път и сте неспокойни да видите какво ви очаква в края на тунела. В такива моменти няма смисъл да се правят големи планове, които обикновено ще бъдат анулирани, а това единствено ще ви създаде главоболия.

Вие сте си поставили целта, но енергиите все още се подравняват, тъй като многото възможни резултати се разкриват. Добре е да изследвате и оцените всяка една от тях, преди по-висшето ви Аз да реши по кой път да поеме.

Синхроничност

Това са фините улики оставени от Вселената показващи, че сте на правилния път. Тези привидно обикновени моменти служат като леки уверения, че вашите действия, мисли и чувства са приведени в съответствие със същността ви. Промяната никога не бива да се възприема като положителна или отрицателна. Тя е задължителна във вечната ни еволюция.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!