Жена осинови момченце и 20 години по-късно животът й буквално се преобърна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Някои от нас никога не разбират какво е щастието да родиш дете, други пък, напротив, не оценяват този даден им от Бога дар и с лека ръка се отказват от правото си да бъдат родители, оставяйки дечицата си за отглеждане в домове или направо на произвола на съдбата.

За щастие има и хора, за които нуждата да се грижат за някого и да станат родители е толкова силна, че дават втори шанс на изоставените дечица . И Съдбата винаги знае как да ги възнагради за стореното:

Ингеборг Макинтош е жена, която по една или друга причина не е успяла да се сдобие със собствено дете.

Въпреки това обаче тя никога не се отказва от идеята си да стане майка, затова истинското щастие настъпва в живота й, когато получава възможност да осинови малкия Джордан.

Ингеборг и Джордан

Всичко върви добре, докато един ден, 20 години по-късно, не й бива поставена страшна диагноза, а именно заболяване на бъбреците, при което, за да оцелее, трябва да й бъде трансплантиран един бъбрек.

Щом разбрал какво се случва, осиновеният й син веднага се подложил на тест, за да разбере дали неговият бъбрек е съвместим с тялото на майка му.

Тя осинови сираче без нос, намерено на бунището: Запознайте се с жената, която промени живота на пет момичета от ИндияСнимки: Facebook Кристен Грей Уилямс e на 39 години, когато решава да си осинови бебе. „Винаги съм м…Jun 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!