Марина Цекова просълзи зрителите с тези думи за мъжа си, Златимир Йочев:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Те са може би най-хубавото доказателство, че между конкуренцията се ражда любовта! Марина Цекова от Нова ТВ и Златимир Йочев от бТВ – журналисти, любимци на публиката и по стечение на обстоятелствата – семейство с вече две дечица !

Интересно е и тяхното запознанство, за което се разбра наскоро – водещият на „Тази сутрин” по Би Ти Ви – Златимир Йочев, е срещнал жена си на сватба!

Златимир Йочев Търси се

„Аз отидох на тази сватба нарочно, за да се запозная с Марина. Веднага се харесахме.

Тогава започнахме един разговор, който продължава и до днес“, разказва Златимир в предаването „ Търси се ” на Би Ти Ви, предвидено за излъчване на 15 януари. Явно преди щастливото събитие водещия е виждал Марина по телевизията, но не я е познавал лично. Той е използвал сватбата на общи познати, за да се запознае с нея.

Марина Цекова и Златимир

Снимка: бТВ

Марина пък призна, че мъжът й е човекът, когото винаги си е представяла до себе си. „Въпреки че е много зает, ние с децата никога не сме се чувствали на второ място. И нищо, че трябва да става в 4 часа, той винаги къпе малката ни дъщеря и приспива голямата вечер“, казва тя.

Припомняме, че Марина и Йочев станаха родители на второ момиченце в края на септември миналата година.

Златимир Йочев и Марина Цекова гушнаха второ бебче – честито! Ето какво красиво име му дадоха: Една от най-любимите ТВ-двойки (макар и от конкурентни медии) изживя най-голямото щастие. Любимката…Sep 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!