Някога те са имали кариера, днес живеят в мизерия и недоимък

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зов за помощ в социалните мрежи. Ani Valeova /Салич/ разказа във Facebook за окаяната съдба на няколко възрастни хора, забравени от всички, живеещи в нищета и недоимък:

На двайсетина километра от центъра на София днес живеят хора така. Занесохме им малко храна, но ние не можем да заместим държавата.

Шизофреници без ТЕЛК, епилептици оставени на съдбата, неподвижни с инфаркт, в чиято къща видях половин пакет с леща и малко кромид. Някои са играли за Славия, друг е бил балетист, трети преподавател. Има и неуки, но всички ги обединява беднотията.

Сега ще се опитам заедно с отец Орлин от Кладнишкия манастир след Нова година да започнем да готвим в социална кухня за трийсетина възрастни и хора с увреждания от Рударци, Драгичево и Кладница.

Сама няма да се справя, но ще потърся помощ от приятели, кметовете на селата и на Перник, надявам се малко да помогне и държавата.

Ако искате да помагате заедно с мен, моля да ми пишете като Ви благодаря от името на тези хора, за чиито истории ще разказвам след Нова година тук.

Весели празници!

Кандидат-кметицата от Момин проход започна кариера във филми за възрастниГолата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди местния вот през окт…Sep 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!