Криза ли?! Вижте баровската алпийска вила на Веселин Маринов за 1 млн, където прекара празниците (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-известните изпълнители у нас, Веселин Маринов, неведнъж се е оплаквал публично от лошо финансово положение и липса на ангажименти.

Всъщност той и любимата му жена Веселина разполагат с апетитен имот, който се намира в Пирин и се оценява на повече от 1 млн.

алпийска вила

От началото на кризата, която ни сполетя по време на коронавируса и след това певецът на народа се оплака, че му се наложило да намали драстично екипа си, както и балерините си. А в същото време е направил голяма инвестиция във въпросната къща.

Поведението му е типично за селски тарикат.

Вилата се кипри в един комплекс от затворен тип в местност между Разлог и Банско. А любимата му Веска , която явно скучае непрекъснато показва снимки в какъв домашен уют се ширят с певеца.

Вила Веселин Маринов

Дамата на сърцето му няма работа, тя е бивша келнерка и освен че домакинства, прекарва свободното си време в социалните мрежи. Където се хвали с новия им дом. Който е снабден с красив  двор сред природата и веранда за чудо и приказ и красивив външен вид на постройката, решена в алпийски стил.

Веско Маринов вила

Някои от къщите в скъпарския комплекс се продават, като са обявени цени, които тръгват от 300 хиляди, но евро и някои достигат до половин милион в европейска валута.

Преди време този затворен комплекс бе сред любимите дестинации на певеца от Полски Тръмбеш. Който често го посещаваше с верния си приятел и политик Цветан Цветанов. Но след като се обвърза с разведената Веселина от Добрич, трубадурът направил внушителната инвестиция.

Веселин Маринов вила интериор

На гости им идвала и дъщерята на Веско, с двете си близначета. Влюбените нямат свои наследници. И тя и той са разведени, но Веска заряза  двете си деца да ги отглежда бившия й съпруг.

Веско Маринов коледна елха

Зверски критики към художничката Веселина от „Игри на волята“Веселина Ефремова е от онези участници в „Игри на волята: България“, които не са професионални спорт…Sep 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!