Зверски критики към художничката Веселина от „Игри на волята“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Веселина Ефремова е от онези участници в „Игри на волята: България“, които не са професионални спортисти. Най-възрастната участничка в този сезон е арт натура. Веселина е художничка от София, но по всичко личи, че художествените ѝ умения няма да са от полза на терена.

Някои от участниците вече се изнервят от присъствието на Веселина, а това означава едно – лесна мишена за номинации, но това тепърва предстои да видим.

В последните епизоди Веселина изпъква с доста култови коментари, които не останаха незабелязани в социалните мрежи. „Чувствам се като умиращия лебед“, отсече Веселина, а на потребителите само това им трябваше.

„Това Мани в костюм ли е?“, „Много претенции и постоянни оплаквания, не знам какво друго да кажа за Веселина“,  „След като нищо не ú изнася, не знам защо изобщо се е записала в такъв формат“, „Като влизаше, много знаеше и много можеше, а сега мрънка най-много. Щом иска да участва, трябва да знае какви са условията, или е тръгнала с нагласата, че ще стои само в резиденцията и само ще печели, тъй като е мислела, че ще е в племе!?“, гласят част от коментарите в Instagram.

Столичната художничка обаче не се впечатлява от коментари – нито в нета, нито от нейните съотборници, които вече не крият, че ѝ се дразнят. „Изглеждайте като мен, дръжте се като мен. Чувствам се като 19-годишна“, отсече блондинката в своята визитка.

Жени Джаферович показа белезите от „Игри на волята“ (Снимки): Вече не е тайна, че популярната инфлуенсърка, гримьорка и футболна съпруга, Евгения Джаферович , вл…Sep 5 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!