Убиха ротвайлера на Дядо Стефан, пребиха го в дома му и му взеха 60 лева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пребиха възрастен човек и убиха кучето му заради 60 лева. Случаят е от врачанското село Бутан.  В събота срещу неделя излязох на двора си да видя кучето какво прави, да отида до тоалетна. Върнах се в стаята и изведнъж пред мен застана някакъв силует. Два удара, три удара, четвърти дали е имало или не, не знам, аз паднах на земята. Страшилище. Ударих си главата и явно съм загубил съзнание. Това разказа пред Нова тв 76-годишният Стефан Стефанов.

Само чух къде са парите, дай ги, разказа той. Казах му, че пари нямам. Обаче той каза, че ще ме заколи. Аз му отговарям, че какво има да ме коли, той вече ме е пребил, аз не мога да стана. Той ме прескочи, започна да ме дърпа да се изправя. Изправих се някак. Хванах се за ръката му, нарани ме с едно ножче.

Пак ме заплаши, че ще ме убие. Казах му къде са ми документите и парите, ама те не бяха много – 50-60 лева. Не знам колко са. Той не взе парите. Искаше да знае къде са големите пари, а аз такива нямам. Той беше с чаропогащник на главата. Отзад на главата му се вееха чорапите, коментира той.

Не съм го познал, няма как, беше тъмно. Казах му да светне лампата, ама той отказа. Портфейлчето му го дадох и го помолих да вземе каквито пари намери, но да ми остави документите, разказа той.

Той ми каза, че ще си намеря документите, хвърлени наблизо. Заплаши ме, че ако се обадя в полицията, той ще се върне и ще ме заколи, разказа човекът.

От полицията съобщават, че към момента са установени три лица, съпричастни към извършеното.

Бездомни кучета изядоха 7-годишно момиченце на връщане от училищеОгромна трагедия е станала в Домни в Русия. В забайкалско село бездомни кучета нахапаха до смърт сед…Jan 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!