„Зомби“ Анджелина Джоли, която искаше да прилича на актрисата, показа истинското си лице-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миналата година иранската тийнейджърка Сахар Табар попадна в заглавията, след като настоя, че е имала „50 операции“, за да изглежда като любимата си холивудска звезда, Анджелина Джоли.

Докато някои наричаха 20-годишното момиче „зомби“ и сравняваха външния й вид с „мъртва булка“, други отдаваха шокиращия й вид на богат грим и умни умения в Photoshop – нещо, което Табар по-късно изглежда потвърди .

Сега Табар разкри колко мощно може да бъде редактирането на снимки.

20-годишната сподели две снимки в Instagram по-рано този месец: едната нередактирана и само с малко грим, а другата демонстрира драматичния й външен вид като преобразена Анджелина Джоли, „приличаща на две“.

В дясното изображение Табар носи сини контактни лещи, устните й очевидно са по-големи, а скулите й изглеждат визуално по-остри.

Феновете вярват, че хитрият трик на камерата на Табар е комбинацията от Photoshop, протези и някои впечатляващи умения за гримиране – като много потребители сочат фона на нейните изображения, който често е изкривен като доказателство.

Въпреки че се казва, че фенката на Анджелина Джоли е признала, че има „операция на носа, уголемена уста и липосукция“, по-голямата част от външния й вид очевидно е създаден от технологията.

„Зомби“ Анджелина Джоли е арестувана и говори от затвора по иранската държавна телевизия. Това по-долу е видеото:

Съобщава се, че Табар е говорила с руската медия Sputnik миналата година, разкривайки: „Това е Photoshop и грим. Всеки път, когато публикувам снимка, рисувам лицето си по все по-забавен начин.”

„Това е начин да изразиш себе си, вид изкуство. Феновете ми знаят, че това не е истинското ми лице“, обясни тя.

Изображението преди и след това събра над 5000 харесвания и докато много потребители се съмняват дали външният вид на Табар е истински, други коментираха използването на Photoshop от нея.

Един потребител написа: „…това е трик, направен от sahar, тя използва грим и други трикове, за да промени лицето си, не е правила никакви хирургически операции, само трикове с грим“, докато друг каза: „Напълно можете да видите, че е Photoshop. Вижте фона.“

Мистериозна болест заплашва да превърне хората в зомбитаБолест, която на практика превръща диви елени в зомбита, е възможно да зарази и хора. Необичайната н…Oct 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!