Мистериозна болест заплашва да превърне хората в зомбита

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Болест, която на практика превръща диви елени в зомбита, е възможно да зарази и хора. Необичайната новина, която звучи повече като научно-фантастичен сюжет беше потвърдена от Майкъл Остерхолм – директор на скандинавски център по инфекциозни болести, пред „Индипендънт“. За зомби болест по елените беше съобщено за първи път през февруари тази година.

Ванга: Ябълка с пирони цери анемия, в желязото се крие лека за най-коварните болестиВеднъж попитали Ванга, когато човечеството ще се спаси от най-страшните болести. Тогава всевиждащата…Oct 4 2019vijti.com

Тя представлява инфекция, която буквално изяжда мозъците на животните и причинява симптоми на зомби, каквото сме свикнали да виждаме само в киното. Елените стават агресивни, имат проблеми с ходенето, както и деменция. В по-късен момент те умират. Според експерти тази болест вероятно вече се е прехвърлила и върху хора, които ядат еленско месо.

„Възможно е инфекцията да се прехвърли върху хора и въобще да не разберем“, казва Остерхолм. Той дава пример с болестта „луда крава“ – около 10 години са били нужни на лекарите да установят, че болестта е прескочила върху хората.

Остерхолм подчертава, че следи от болестта остават дори и след термична обработка. Източник: БЛИЦ

Ориенталска паста за болни и здрави: Увеличава имунитета, дава сила, бори болестиТази паста е предназначена за онези, които имат лошо здраве, които са подложени на продължително леч…Oct 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!