Сензационно от морето: Станка Златева залюби бизнесмен / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На кадри, предоставени до нашата медия, се вижда, че новият любим на Станка седи плътно до нея и двамата не се отделят. Веселбата се случва в екоцентъра „Родни простори“ край град Приморско, където клубът по борба на Златева е на спортен лагер. Петкратната световна и шесткратната европейска шампионка от няколко години навлезе в треньорското поприще и има своя школа с ученици в Сливен.

Станка отпуска вечер за забавление на младите спортисти, нает е оркестър и певица, а танците продължават до 4 часа сутринта. На купона присъстват и млади джудисти. Самата Станка, която е там с любимия си, също се отпуска и двамата с гаджето й танцуват страстно няколко блуса.


Родената в село Крушаре шампионка на 1 март догодина ще навърши 40 години, но никога до момента не е издавала за мъж до себе си. В интервю за нашия вестник преди време Станка призна, че мечтае за семейство и деца.

„България Днес“ научи, че тайният мъж на Златева е заможен бизнесмен от Бургас. На кадрите се вижда, че е с бяла коса и видимо по-възрастен от нея, но на този етап боркинята пази името му в тайна. Свързахме се с изпълнителката, която цяла вечер забавлява Златева и компания.

„Чест и почитания бе за мен да пея на великата Станка Златева, златното момиче на България“, признава Лейди Елена. Именно тя изпълнява музикалните желания на борците във въпросната вечер. Дори пее на ушенце на Станка.

„Станка харесва сръбска музика, български естрадни парчета. Доста песни й изпях. Любимата й е „Бедни и богати“ на Тони Дачева. Дори пееше до мен. Много е готина и истинска. Танцува блус на песента на Цеца Величкович – „Невинност“, след което дори ми даде бакшиш. Аз направих така джудисти и борци да седнат заедно и да се забавляват. Нямаше никакви спречквания и стана голям купон“, гордее се изпълнителката на хита „Изигран“ Лейди Елена.

Въпреки че е с приятеля си, през цялото време Станка показва колко много държи на отбора си и децата, трениращи при нея. На едно от изпълненията певицата решава да даде съвет към децата: „Ако паднеш, трябва да не се отказваш и да продължиш напред“, при което Станка се просълзява. След това боркинята разкрива на масата как от Азербайджан са й давали милиони, за да се състезава за тях, но тя категорично отказва и избира да защитава българския флаг до края на кариерата си.

Научаваме и за друга случка по време на лагера, за която Златева не е искала да се афишира. Младите таланти в борбата разкриват как са отишли на аквапарк в Приморско. Въпреки че са група спортисти, им искат пълната такса за вход, а се оказва, че някои нямат нужните средства. Тогава Златева изважда пари и плаща входа на абсолютно всички.

Световната шампионка вече е открила и своята наследничка в лицето на държавната шампионка в категория до 61 кг Софи Тенева. „Големите надежди са в нея“, признава по време на партито Станка. Тенева спечели сребърен медал на световното първенство по борба за кадетки в Унгария миналата година.

Златева посочва талантливата Софи Тенева като своя наследничка

Златева посочва талантливата Софи Тенева като своя наследничка

По време на вечерта в лагера става въпрос и за покойния Жоро Илиев, който също е бивш борец. Шефът на ВИС-2 е републикански и балкански шампион в този спорт. Оказва се, че той е бил много близък със Станка, признава самата тя. Главния е помогнал много за развитието на Златева още в началото на кариерата й. Спонсорирал е подготовките на Станка, а след неговата смърт състезателката преживява тежък период. И до днес Станка жали за Илиев, който бе убит през август 2005 година в Слънчев бряг.

Златева рядко говори за личния си живот. Неотдавна тя отговори на въпрос на „България Днес“ за това дали скоро може да очакваме сватба от нея.

„Господ си знае работата, не мога да се бъркам в това. Има си време, в което трябва да се случат нещата. Ежедневието ми е свързано с много работа в залата, а и извън нея. Докато си състезател, мислиш само за себе си и собственото си представяне. Сега се налага да мисля за много други неща. Както се пее в една песен, „карам я някак си“. Най-вече всички да сме живи и здрави. Вселената и Господ си знаят работата. Аз правя каквото трябва, а да става каквото ще!“, сподели Златева.

Шампионката никога досега не се бе показвала с мъж

Шампионката никога досега не се бе показвала с мъж

Мариана Векилска напълно се занемари: Външният й вид няма нищо общо с предиДокато бе на екран като водеща на „Тази събота и неделя” по Би Ти Ви, Мариана Векилска полагаше неис…Jul 21 2019vijti.com


Източник: bgdnes

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!