Мариана Векилска напълно се занемари: Външният й вид няма нищо общо с преди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Докато бе на екран като водеща на „Тази събота и неделя” по Би Ти Ви, Мариана Векилска полагаше неистови усилия да се втали и донякъде успяваше. Но откакто смени професията и замина за Брюксел, пак е губеща в битката с килограмите. В момента 45-годишната брюнетка кара в родината лятната си ваканция и папараците на „Уикенд“ заснеха възтежкото й тяло.
Онзи ден бившата водеща бе засечена да се разхожда в сутрешните часове в района на „Руски паметник”. Тя бе пременена в доста къса зелена рокля, която не само разкриваше, но и подчертаваше наедрелите й форми. Мариана газеше тротоари и улици с балдърите си и земята под нея трепереше. А софиянците, които срещаше по пътя си, не скриваха изумлението си от пехливанската й осанка и походка. „Гледай, гледай, това Векилска ли е? Замязала е на Станка Златева”, одумаха минувачите.
Мариана Векилска и Емо Чолаков се връщат в Би Ти ВиМариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в Би Ти Ви, стана ясно тези дни, дочу HotAren…Jul 6 2019vijti.com

Бившата съпруга на радиоводещия Симеон Колев, която от няколко месеца работи като еврочиновничка в Белгия, пиеше, крачейки, сутрешното си кафе от картонена чашка, а глътките кофеин разреждаше с минерална вода от пластмасова бутилка. Пътьом тя мина през аптека на бул. „Скобелев” 71, откъдето си купи слънцезащитен крем – явно тепърва ще ходи на море.
Мариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в Би Ти Ви, стана ясно наскоро, дочу HotArena. Макар че и двамата напуснаха телевизията преди месеци, те се появиха на официално нейно събитие, свързано с кампанията „Да изчистим България заедно”. И се държаха така, все едно продължават да работят там.
Поведението на Векилска и Чолаков на събирането, на което бяха поканени всички официални лица на Би Ти Ви, с пълно право предизвика подозрения, че двамата са решили да се връщат на старата си работа.

Бившата водеща на „Тази събота и неделя” не спираше да се върти около екипа на предаването, в което си вадеше хляба до края на декември. Както е известно, след като напусна, тя отиде в Брюксел, за да работи в структура към Еврокомисията, свързана с въздухоплаването. За всички обаче е ясно, че тв звездата няма никаква представа от предмета на дейност на въпросната структура.
Източник: Хотарена
Мариана Векилска заби знаково лице на bTV, ще я видим ли отново на екранОпасно близки отношения с бившето лице на Би Ти Ви Мариана Векилска демонстрира майстор Владимир Кар…Jun 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!