Снимки на Лейди Даяна, които доказват, че е била нещастна в брака си с Чарлз

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Че бракът на принцесата на Уелс и принц Чарлз е обречен, беше ясно от самото начало. Разбира се, не без помощта на папараците. Фотографите уловиха всяка стъпка, всеки поглед и най-малката промяна в изражението на лицата на двойката.

Въпреки факта, че Лейди Ди се опитваше да скрие болката и да стопли феновете с усмивката си, понякога истинските чувства избухват. Показваме снимки на принцеса Даяна , които доказват, че тя е била нещастна в брака.

След годежа си с принц Чарлз Даяна получи такова внимание от пресата, каквото не бихте пожелали на врага си. Разбира се, за момиче, което води премерен живот и работи като помощник-учител в детска градина, това беше твърде много. С течение на времето чаровницата свикна с ролята си и общува с репортерите по такъв начин, че всички наоколо ахнаха от възхищение. Принцесата обаче не се адаптира веднага към това.

Живот според протокола, трудни въпроси от журналисти и упреци съпътстваха принцесата от момента, в който каза заветното „да“ на Чарлз. Тя умееше умело да крие истинските чувства, но понякога отчаянието вземаше връх над разума. Веднъж Даяна дори избухна в сълзи, докато караше колата си. Те просто си вършат работата, но понякога ми се иска да не го правят“, призна принцесата.

Веднага след обявяването на годежа им Чарлз отиде да отговаря на въпроси на репортери. Един от тях попитал принца: „Обичате ли се?“ На което той отговори: „Каквото и да означава това.“
Даяна, напротив, беше сигурна, че бракът трябва да се сключи с любов, а не за удобство. Можем да си представим колко е наранено влюбеното момиче от необмислените думи на младоженеца. В представения кадър можете да видите как принцът далеч държи ръката си на рамото на булката. Съдейки по езика на тялото, принцесата не е свикнала с подобно внимание и е много смутена.


В навечерието на сватбата принцесата намери гривната на младоженеца, която беше предназначена за Камил Паркър-Боулс . Даяна беше изумена, защото по-рано принцът увери, че романът му с Камила е в миналото и ги свързва само приятелство. Убедиха я, че брачната церемония трябва да се състои. „Когато отидох до олтара, потърсих Камила с очите си“, призна по-късно лейди Ди. И тя беше там. Образът на съперница в черна шапка с пера, видяна на собствената ѝ сватба, завинаги се запечата в паметта ѝ.

Заради повишеното внимание пристъпите на булимия на Даяна зачестиха. Но двойката отиде в Балморал, където най-накрая можеха да се посветят един на друг. Съпругът обаче не направи крачка напред – вместо това прекара време в четене и рисуване. В сънищата принцесата видя Камила, а в действителност намери нейни снимки в дневниците на Чарлз. Ето защо тя не изглежда щастлива на снимката си от медения месец.

Според статистиката всяка десета родилка страда от депресия след раждане. Принцеса Даяна не беше изключение. „Пътувах из страната и утешавах всякакви хора. Но след като се върнах у дома, нямаше кой да ме утеши самата ”, призна принцесата на народа. Тя беше принудена сама да се справя с безпокойството, депресията и раздразнителността. Чарлз вместо да подкрепи жена си, я нарече „неуравновесена“ .

Едно кралско турне в Австралия през 1983 г. бележи началото на разпадането на брака им. По време на това пътуване Чарлз осъзна, че публиката обича Даяна повече. През всичките четири седмици той чу комплименти по адрес на жена си, а той просто беше игнориран. „Вниманието на хората към мен предизвика много ревност. В резултат на това възникнаха много трудни ситуации. Това беше началото на края “, спомня си принцесата. Тази снимка показва, че Даяна е изгоряла и много уморена. Но съпругът, очевидно, беше твърде потопен в собствените си мисли.

По-късно принцесата каза фраза, която стана крилата: „Бяхме трима в брака, но не обичам тълпите.“

На тази снимка е очевидно, че съпрузите безвъзвратно са се отдалечили един от друг. Казаха им обаче да изиграят ролите си докрай. Въпреки натиска от страна на кралското семейство, Чарлз и Даяна вече са твърде уморени, за да се усмихват фалшиво. Трябва да се отбележи, че скоро след последното съвместно турне през 1992 г. британската преса нарече съпрузите „мрачни“ . Въпреки че принцесата се надяваше да спаси брака до последно, през 1996 г. съюзът им окончателно се разпадна.

11 снимки на принцеса Даяна, които разкриват повече, отколкото изглеждаДаяна е наречена кралица на човешките сърца с причина. Тя наистина е обичана от повече хора, отколко…Sep 14 2022vijti.com

Превод: realniistorii
Снимки: Getty Images

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!