Ако имате окосмяване по брадичката: Ето какво НАИСТИНА ОЗНАЧАВА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На всяка жена се е случвало – вчера се погледна в огледалото и всичко си беше на мястото, а тази сутрин се събуди с един прекалено дълъг косъм на брадичката. Космите по брадичката са нещо, за което жените не говорят, затова всяка от нас си мисли, че само на нея се случва. А това всъщност е повече от често срещано явление сред жените.

– Окосмяването на брадата е комбинация от гени и хормони – казва Хедли Кинг, дерматолог от Ню Йорк. Мъжките хормони в нашето тяло, в съчетание с общия баланс на хормоните, предизвикват растежа.

В зависимост от това колко чувствителни са вашите космени фоликули към хормоните ще се появят повече или по-малко косми, а самата чувствителност зависи от хормоните.

КАКЪВ Е НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ТЯХ?

Пинсетите са най-добрият вариант, ако се борите с един или два косъма. Ако са повече, може да помислите и за лазерна епилация.

ВАЖНО

Косми по брадичката се появяват и при жени, които имат нарушен хормонален баланс.

Ако и вие се борите с тези косми, съчетано с нередовна менструация, повишено омазняване по цялото тяло и акне, е възможно да страдате от поликистозни яйчници, така че трябва да се консултирате с гинеколог.

Ако ви притесняват косъмчетата по лицето, на помощ идва лимоновият сок, който трайно премахва окосмяванетоЗа дамите окосмяването на лицето е повече от неприятно. Но е неизбежно следствие при генетична предо…Dec 24 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!