Съдбата на Ангел от „Гласът на България“ разплака зрителите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В първото издание на „Гласът на България“ станахме свидетели на прецедент. Иван Лечев наруши правилата и след известно колебание върна в шоуто един от участниците, за който никой не се обърна по време на изпълнението. Това бе Ангел Добрев, който докосна сърцето му, макар и с изпълнение на песен, която е далеч от това, което е Мастъра.

Той отиде зад сцената и върна разплакания и силно разстроен изпълнител като го взе в отбора си. На гости при Деси и Сашо Ангел сподели, че от един кошмар е влязъл в приказка за кратко време.

Най-голямата му мечта да пее е напът да се сбъдне. Лечев обеща да помогне с каквото може и да му измислят репертоар, комфортен за него в шоуто.

На въпрос какво те накара да се явиш на кастинг Ангел отговори, че това му е мечта отдавна. Този път го записва негов приятел и го викат на прослушване.

Дълги години работи в Гърция, после в Лондон. С музика не се е занимавал професионално. В България се връща заради болната си майка и решава да остане за постоянно.

Как и докъде ще се развие пътя му в шоуто ще видим, но Мастър Лечев сбъдна мечтата му да се види на сцена.

Ангел развълнува и зрителите и постъпката на Иван Лечев бе подкрепена от множество коментари.

Браво, Ангеле! Браво за борбата, която не те е спряла за един по-добър живот независимо от обстоятелствата , които са били около теб! Браво за душата, която си съхранил ! Браво и за красивия глас, и смелстта ти да ни го покажеш!
Успех, момче!

Странното е, че нищо не знаем за истинската турска народна песен. А тя е приказна. Нещо подобно е на нашата странджанска песен.

Плаках, когато Г-н Лечев отиде при момчето зад кулисите!
Дерзай , Ангел! Пееш красиво!
Докосна ме!

Браво на мастър Лечев, ГОЛЯМ Човек, голямо сърце, хубаво е да се дава шанс 🍀

Най-хубавото , е че човека е постигнал мечтата си и е превъзмогнал страховете си ! Пее прекрасно. Няма значение в случая защо Лечев го е направил. Със сигурност и за него не е било лесно , защото и той сам си го каза , че това не е неговата музика , дори и да е било по сценарии. Успех Ангел❤

Кадър видео БТВ

Победителят в „Гласът на България“ Атанас Кателиев влиза във „Фермата“Атанас Кателиев няма приятелка Победителят от „Гласът на България“ Атанас Кателиев с амбиции да влез…Jun 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!