Риене на калта: Кирил Петков и Никола Минчев с лопати при пострадалите от наводненията (галерия)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Множество политици и доброволци се притекоха на помощ при разчистването на домовете на пострадалите от наводненията в Пловдивска и Карловска област. Сред тях са Кирил Петков, Никола Минчев, Елисавета Белобрадова и първата дама Десислава Радева. 

Политическият анализатор Емил Соколов, който е и кандидат-депутат на „Продължаваме промяната“, публикува във Фейсбук снимка на Никола Минчев, който помага на пострадалите от наводненията и написа:

„В последния парламент Никола Минчев беше председател на Народното събрание. Това е един от тримата най-значими хора в държавата, конкуриращ се по важност с президент и министър-председател. Никола Минчев беше свален от поста Председател на Народното събрание от неофициалната коалиция между ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане. Борисов, Доган и Пеевски не харесват Никола.

Защо не го харесват? Защото Никола може еднакво добре да води Народното събрание в костюм, но няма никакъв проблем и да помага в наводнените села около Пловдив, като рине с лопатата. Няма никакво значение дали е председател, депутат или водач на листа.

Тези снимки няма да ги видите в официалната страница на Продължаваме Промяната. Единствената причина да публикувам тук е, че получих много въпроси какво прави ПП, за да помогне на хората. Краткият отговор е – прави, каквото трябва. И, да, доброто не е добро само, когато сме го рекламирали във Фейсбук. Бъдете като Никола.“

Под поста си Соколов уточнява, че „екипът на Промяната са там и помагат, без да вдигат излишен шум“. Освен Минчев, в село Богдан добрволстват и кандидат-депутатите от ПП Андрей Гюров, Искрен Митев, Росен Костурков, Николай Ангов. Междувременно и съпругата на президента Десислава Радева помага в едно от най-пострадалите карловски села, съобщи 24 часа.

Снимка: Йордан Симеонов/24 часа

БНТ: Жена е починала при наводненията в село БогданТрагедия в българско село след дъждовете. Карловското село Богдан е откъснато от света заради тежкит…Sep 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!