Мария Гроздева, по-красива от всякога: Живея втори живот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спортната икона Мария Гроздева, жената, която е донесла най-много олимпийски медали на България, заяви, че живее нов живот, след като миналата година се отказа от състезанията. На 50 години тя буквално блести – с перфектен тен и развени руси коси, без да крие бръчките си, естествена и по-красива от всякога, голямата спортистка говори за прераждане.

външна реклама

„Сякаш се родих наново, живея втори живот“, призна Грозева в интервю за bTV. Тя прекарва лятото в Синеморец и очевидно това ѝ се отразява чудесно. Мария разказа, че тренира за общата си физическа форма както на 20 и на 30 години, но вече усеща разликата. Повяват се болежки, които не усещах на 30 и 40, признава шампионката по стрелба.

„Сега стрес могат да образуват само децата“, призна с усмивка Мария Гроздева. Заедно със съпруга си – нейният треньор Валери Григоров, тя има три големи деца. Шампионката се гордее най-много с тях, макар да признава, че това сигурно звучи клиширано. Най-голямото си постижение тя вижда в това, че децата ѝ са добре възпитани.

„Виждам много невъзпитани деца, малко съм отчаяна. Сякаш не получават това възпитание, което получавахме ние – в училище, на спортната площадка, вкъщи. Малко е изтървана работата“, коментира Мария Гроздева.

Невиждано! 20 см лед в Родопите след опустошителната градушка – ВИДЕО/СНИМКИПо-рано днес Plovdiv24.bg ви информира за брутална градушка във Велинград и Златоград. Преди малко о…May 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!