Невиждано! 20 см лед в Родопите след опустошителната градушка – ВИДЕО/СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По-рано днес Plovdiv24.bg ви информира за брутална градушка във Велинград и Златоград. Преди малко от специализирания сайт Meteo Balkans публикуваха кадри от природното бедствие във втория град, които определено не се виждат всеки ден.

„Образува се около 15-20 см ледена покривка“, твърди изданието. „Ужас“, „Това истина ли е“, се питат хората в коментарите си под видеото.

По този начин прогнозите на родните синоптици се сбъднаха по категоричен начин. Според НИМХ днес след обяд въздушната маса ще бъде силно неустойчива. На много места в страната ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. 

Ще има и градушки. Вятърът в северозападната половина от страната ще се ориентира от северозапад и ще се усили до умерен. Максималните температури ще са предимно между 28° и 33°, в София 27-28°.

Това нормално ли е? Едни от най-посещаваните природни забележителности в Родопите вече са с пропускКПП-тата, които наподобяват скенери на летище и входове на английските футболни стадиони, предизвика…Apr 30 2022vijti.com

ВИДЕО>>>ТУК

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!