Изпращане с букет: Д-р Щонова вече няма да е в „Преди обед“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди дневното шоу на bTV „Преди обед“ да излезе в отпуска до есента, стана ясна една важна промяна, която ще претърпи то. Деси Стоянова и Сашо Кадиев се разделиха официално с чаровната водеща на здравната рубрика „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова. Те обаче бързо успокоиха многобройните ѝ почитатели, че това не е прощаване с телевизията.

„Духът на здравето“ ще продължи да съществува в нов формат и ще се излъчва в неделя, а д-р Щонова остава водеща на предаването. С какво ще бъде запълнено освободеното време в „Преди обед“ засега е неизвестно.

Деси Стоянова и Сашо Кадиев с вълнение изпратиха досегашната си колежка с много комплименти за работата ѝ. Според тях най-хубавото е, че тя и нейните гости медици успяват да са полезни на обикновените зрители и да им помогнат да повишат здравната си култура.

От своя страна д-р Неделя Щонова сподели, че разкази за справяне със здравни проблеми са помогнали на много зрители да преодолеят страха и да съберат положителен заряд, за да се справят с болестта си.

кадри bTV

Д-р Щонова: Хора, просто яжте малко!Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие,…May 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!