Ева от „Тоника“ за починалия си съпруг Гого: Усетих присъствието му напълно реално

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почти свръхестествено изживяване споходило Ева Найденова преди години и тя усетила реално присъствието на непрежалимия си починал съпруг Гого. Певицата разказа за това в интервю с Зейнеб Маджурова по bTV. Това не е сън, защото го изпитах в почти будно състояние, обясни Ева.

Случаят е опреди няколко години, когато октомври бил необичайно горещ. Малко преди да замине на турне за САЩ, Ева си стояла през нощта вкъщи и изведнъж чула познатите стъпки на покойния Гого, усетила парфюма му и матрака на леглото от неговата страна хлътнал. Тя дори усетила допира на ръцете на голямата си любов и когато се опитала да заговори, в стаята станало ужасно студено.

външна реклама

„Аз не съм без него, той е постоянно с мен“, каза знаменитата изпълнителка. Тя призна, че всичко ѝ липсва, защо Гого бил всичко за нея – и съпруг, и най-добър приятел и изключителен партньор в музиката и на сцената.

Ева Найденова сподели и спомен и за друг напуснал ни голям глас, с който е била близки творчески и приятелски отношения – Ваня Костова. Двете бургаски певици се чули по телефона и се смели заедно само седмица преди смъртта на Костова. „И тя си отиде много рано, на 64 години, като Гого“, добави Ева.

кадри bTV, YouTube/Фамилия Тоника

Ева от „Тоника“ спря да пее заради семейни трагедииНай-голямата фурия от обичаната група „Фамилия Тоника“ – Ева Найденова, се е отказала от певческата …May 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!