ШОК! Семейство от Варна получи над 6000 лева сметка за вода

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейство от Варна получи шокираща сметка за вода от 6285 лева. Общо за три месеца и половина местното ВиК дружество начислява на сем. Бояджиеви близо 3000 кубика вода. „Нашите водомери са дистанционни. Не виждаме инкасаторката до началото на месец май тази година, когато се обади и поиска да погледне водомера. Оказа се, че са навъртени близо 3000 куб. метра вода. Изпратиха техник, който огледа водомера, мрежата, двора. Пускахме и спирахме водата“, сподели Димитър Бояджиев.

От местното ВиК дружество посочват, че количеството вода е минало през тръбата.

„Имаме ангажимент да подадем до имота на потребителя дадено количество вода, а това как той ще го разходва – ние не носим отговорност. По-вероятно е да е имало авария“, посочи Виолин Лазаров, ръководител на отдел „Водомерно стопанство“ във ВиК-Варна.

Семейството смята да се обърне към адвокати за съдействие, тъй като от дружеството им обясняват, че сметката трябва да бъде платена.

Фармацевт получи 2629,62 лв. сметка за ток за декемвриДесетки фармацевти са притеснени, че ще са принудени да затворят, заради цените на тока. Сметките пр…Jan 16 2022vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!