Роклята на Първата дама я предаде (ВИДЕО+СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Елегантната черна рокля, в която се облече Първата дама Десислава Радева, за да придружи държавния глава Румен Радев в официалната му визита в Черна гора, я предаде. Иначе финият модел, дело на български дизайнер, изигра кофти номер на президентшата и докато ходеше веднага след приемането на строя от страна на съпруга й и колегата му в Подгорица Мило Джуканович, платът реши да се впие в задните части на Радев – момент, който и телевизионните камери не пропуснаха.

Първата дама бе посрещната топло от съпругата на Джуканович – Лидия Куч, която пък се бе барнала в морско синя рокля с бял колан и чантичка в същия цвят. Направи впечатление също и че г-жа Радева бе заложила на относително висок ток и със сантиметър-два стърчеше над ръста на мъжа си.

След шпалира за държавните глави двамата се отправиха на среща на четири очи.

Теми на разговорите са задълбочаването на двустранното сътрудничество в икономиката, образованието и редица други сфери. Те обсъждат и европейската перспектива на Черна гора, както и партньорството в сферата на сигурността и отбраната и регионалното сътрудничество в Югоизточна Европа, на фона на бурни протести в близката Северна Македония по повод т.нар. френска оферта.

В Черна гора българският държавен глава ще разговаря и с председателя на парламента Даниела Джурович, както и с министър-председателя Дритан Абазович.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!