Жестока катастрофа сноща! Момичета на 22 и 26 години са пометени и убити от водач в София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Две жени на 22 и 26 години са загиналите при катастрофата между столичните булеварди „Черни връх“ и „Св. Наум“, съобщи Виктор Николаев по Нова Тв. Те са чакали на тротоара, когато са пометени от Ауди 7 с шофьор, който е роден през 1976 година. Аудито е карало с висока скорост, когато е минало на червено, ударило е таксиметров автомобил, който е опитвал да направи ляв завой, и се е разцепило на две, след което е помело жените. Половината част от колата се е търкаляла по улицата 40 метра.

Вътре в аудито е имало и пътничка, която е избягала заедно с шофьора, който е установен и полицията го издирва.

В аудито са намерени синя лампа и стоп палка, което е забранено. Въпросният шофьор пък често е карал с фалшиви номера, каквито са били и в момента, и има 50 наказателни постановления на пътя.

На мястото снощи след 22,20 часа са дошли четири линейки и 10 полицейски коли. Двете момичета, за съжаление обаче, не са имали шанс да оцелеят, тъй като са починали на място след жестокия удар.

Нова Тв разкри самоличността на издирвания за катастрофата с две жертви в София.

„От полицията казаха, че това е Георги Семерджиев, който е на 35 години. Бивш футболист на Левски и Спортист Своге. Той е криминално проявен и е задържан по обвинения в черно тото и наркоразпространение. Пуснахме и негова снимка, но в момента той изглежда по-различно, тъй като има татуировки по цялото тяло, включитело и по лицето. Собственик е на автомивка. Полицията вече го е издирвала на адреса, с който разполага, но той не е бил там“, заяви репортерът на Нова Тв Ева Костова от мястото на катастрофата.

Кадър Нова Тв

Трагедияе огромна! Жестока катастрофа в Кресненското дефиле с няколко загиналиЧерен ден във войната по пътищата в България.Движението е напълно спряно в двете посоки в Кресненско…Jun 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!