Ето каква рокля избра Линда Петкова, за разходка из София, без охрана-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Без охрана се движи из София Линда Петкова, видяха бдителните папараци на „България Днес“. Премиершата явно не се страхува от нищо, въпреки че мъжът й Кирил Петков си навлече омразата на мнозина, включително и на Русия, с последните си действия. Като истинска домакиня Линда взе от химическо чистене ризите на съпруга си и сама ги занесе вкъщи в компанията на средната си дъщеря Ема.

За излизането си красивата топсладкарка бе избрала черна дантела в комбинация с летни чехли, а вече 15-годишната й наследница бе в розов потник и пола с динен десен.

Майка и дъщеря се движеха без охрана и необезпокоявани от никого.

Във видимо добро настроение, двете с усмивка хвърлиха око на минипалачинките и сладоледа на витрината до входа на кооперацията им, но не се изкушиха да влязат вътре. Дъщерята Ема от доста време не се храни с „фаст фууд“ храни, тъй като има диабет и яде основно ястията на майка си. Само преди ден младата девойка отпразнува своя 15-и рожден ден с огромни надуваеми цифри 1 и 5, безглутенова торта и скромно тържество, стана ясно от публикации в нета на близките й.

Премиершата Линда Петкова: В сладкарницата ме питат не за торти, а за политикаДействително има огромно внимание към нас, признавам. Много от коментарите са положителни, но има и …Jun 14 2022vijti.com

Според майка й Линда Ема и двете й сестри не си „дават много зор“ с чистенето, но с всичко останало се справят перфектно.

„Всички сме шефове вкъщи, ние сме демократично семейство. Но като се замисля, шеф съм по-скоро аз, защото аз съм главният у дома. Движа почти всичко и се опитвам да съм добра навсякъде, нямам помощничка“, каза в единственото си интервю Линда Макензи.

Видимо премиершата намира време за всичко, плюс за игра с котката Саманта, която усилва численото предимство на дамите вкъщи. Линда често публикува в инстаграма си снимки на домашната любимка и двете момичета, с които живее, тъй като третото учи в чужбина.

Ема е втората дъщеря на премиера, а наскоро стана и главно действащо лице в скандал с ударната охрана на татко си в Американския колеж в столицата. Момиченцето бе част от тържество в учебното заведение по повод мюзикъла „Котки“, където родителите й пристигнаха с лъскава лимузина, а охраната на премиера шашна родители и деца, присъстващи на тържеството. Тийнейджърката Ема обаче няма нищо общо с надутите и разглезени деца на властта и е скромна отличничка. Тя не мечтае за силикон и дори не се гримира, хвалят я приятелките й. „Мама е най-големият ми другар, а татко може да е много непоколебим, когато се наложи“, споделя с близките си Ема Петкова.

Линда Петкова тотално смени имиджа – новата визия много й отива (Снимки): Съпругата на премиера Кирил Петков, Линда Маккензи , изгради съвсем нов имидж , за което й помогнах…Jun 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!