Победителят от „Сървайвър“, Зоран, се раздели с жена си, Силвия Петкова (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от артистичните семейства у нас, което изглеждаше неразрушимо, обяви, че се разделя. Става дума за победителят от последния сезон на „Сървайвър“, режисьора Зоран Петровски , и половинката му – актрисата Силвия Петкова . Новината бе оповестена официално в профила на актрисата в Instagram. Там тя сподели с последователите си, че със Зоран са решили да поемат по различни пътища , но запазват добрите си отношения.

„Внимание, внимание, всички мишки на събрание. За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак… Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!“, написа звездата в социалната мрежа.

Силвия и Зоран

Двойката открива любовта след 10 години приятелство. „Цял живот сме се харесвали, но никога никой не е показвал нищо“, каза преди време той в интервю. В един момент двамата осъзнават чувствата си и малко след това Силвия забременява със сина им Сива, който вече е на 5.

Проблеми в рая: Зоран и актрисата Силвия Петкова на косъм от раздяла / СНИМКАЗоран Петровски и Силвия Петкова проговориха за кризата във връзката си .Двамата били на път да слож…Jun 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!