Алекс Богданска си забрави роклята – появи се в гол тоалет на светско събитие (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За никого не е тайна, че Александра Богданска (екс Петканова) е с перфектна фигура по сегашните стандарти. И не пропуска да я демонстрира – било то в социалните мрежи, където често позира в оскъден бански, или пък на официални събития, където блести в маркови тоалети. Сега манекенката разкри перфектната си фигура в т.нар. „гола рокля „, подобно на куп световни знаменитости, за които това е нещо като запазена марка (Ким Кардашиян, Бела Хадид, Дженифър Лопес и пр.). На всичкото отгоре Богданска даде ясно да се разбере, че не носи бельо под ефирната дреха с бели акценти.

Богданска гола рокля

Алекс Богданска гола рокля

Снимки: Инстаграм

Спорни останаха мненията относно модното творение – някои го обявиха за шедьовър, докато други сметнаха, че е доста скромен опит за имитация на въпросните холивудски красавици.

Бившата на Дани Петканов бе сред ВИП-гостите на филмовия фестивал в Свети Влас, а главна звезда бе холивудският режисьор Мартин Кембъл, който получи почетната награда за изключителен принос към жанровото екшън кино. Това стана на официална церемония в амфитеатър „Арена“ в курортния град преди близо седмица.

Богданска тоалет

Петканова гола рокля

Режисьорът бе специален гост на дебютното издание на фестивала и откликна с ентусиазъм на всички свои почитатели. В негова чест на финалната вечер бе излъчен емблематичният му филм – „Казино Роял“. Безспорен фаворит на фестивала стана филмът „Смъртта може да почака“ от поредицата за Джеймс Бонд, който беше определен от професионалното жури като най-добър филм. В рамките на фестивала бяха показани едни от най-емблематични екшън филми за 2022 г. с огромен боксофис.

Алекс Богданска едвам дочака развода и отпраши за Истамбул с нов мъж (Снимка): След като се раздели със съпруга си Даниел Петканов, Алекс Петкановаотново е Богданска и отново има…Apr 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!