Домашен ботокс с банан, аспирин и яйце – стяга, заглажда, връща младежкия блясък!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ботоксът се използва главно заради способността му да намалява появата на неравности по лицето. Но има и друга негова полза и тя е за лечение на състояния като крампи на врата (цервикална дистония), прекомерно изпотяване (хиперхидроза), хиперактивен пикочен мехур и възпалено око.

Инжекциите с ботокс също могат да помогнат за предотвратяване на хронична мигрена. Инжекциите с ботокс използват токсин, наречен оноботилинуминотоксин-А, за временно спиране на мускулното движение.

Когато ботоксът се инжектира в кожата, той блокира определени химически сигнали от нервите, главно сигнали, които карат мускулите да се свиват. Най-честата употреба на тези инжекции е за временно отпускане на лицевите мускули, които причиняват подутини по челото и около очите.

Лечението с ботокс обикновено е доста скъпо и не е достъпно за всеки. Тези лечения имат срок на годност от 3-6 месеца, така че след това трябва да ги направите отново, за да поддържате младежки вид. Въпреки че потъмняването на тена е нормален процес с годините, важно е кожата да изглежда сияйна и здрава, независимо на колко години сте.

Преди всичко, здравословният начин на живот в млада възраст може значително да доведе до ползи в по-късни етапи от живота. Здравословното хранене, пиенето на много вода, достатъчното сън и редовната физическа активност са само част от здравословните навици, които в последствие оказват влияние върху начина на стареене. Стресът е най-често срещаният неизбежен фактор, който причинява преждевременно стареене.

Във всеки случай, ако не можете или не искате да си позволите лечение с ботокс, можете да направите тази маска за лице с ботокс-ефект по всяко време, защото подобрява блясъка на кожата и почиства петната. Редовната употреба на тази маска може да отнеме няколко години от лицето и шията ви.

Първата съставка в тази натурална маска е яйцето, по-точно яйчен белтък. Освен че е чудесен за стягане на лицето, белтъкът помага за премахване на петна от акне. Той е богат на протеини и е страхотен, когато става въпрос за регенерация на кожата.

домашен ботокс

Паста от куркума за млада кожа без бръчки, тайната на лице без ботокс след 50Куркумата е азиатска подправка, известна с многото си ползи за здравето. Не напразно я наричат ​​още…Sep 24 2021vijti.com

Жълтъкът няма да ви трябва, оставете го настрана и го запазете за друга рецепта. Белтъкът се разбива с миксер. Тази високопротеинова съставка стяга кожата и възстановява регенерацията на клетките. В допълнение, яйчният белтък съдържа калций, който хидратира кожата.

белтък

Ще ви трябва и половин банан, който трябва да нарежете на малки парченца. Бананът съдържа голямо количество витамини и минерали, а магнезият, който присъства в банана, е отговорен за поддържането на младежкия вид на кожата и предотвратяването на бръчки.

банан намачкан

Намачкайте банана с вилица, след което го прецедете през цедка, като натискате с лъжица, за да не останат големи парчета. Прецедете банановата смес директно в разбития белтък и разбъркайте добре за 1-2 минути, докато се комбинират.

Накрая ще ви трябват 2 таблетки аспирин, които трябва да залеете с малко вода. Оставете ги за 2-3 минути, за да омекнат и да се разтопят по-лесно във водата. Салициловата киселина, съдържаща се в аспирина, е добър начин за лечение на акне (особено ако е бактериално по природа).

маска с банан

Разбъркайте и натрошете аспирина и го добавете към останалата смес от съставки. Разбъркайте добре съставките, след което с мека козметична четка (важно е да е чиста) намажете слой от сместа върху кожата. Когато маската стегне, нанесете още един слой отгоре и оставете да изсъхне.

След това измийте лицето си под течаща вода и веднага го хидратирайте с масло или овлажнител. Втрийте маслото или крема в кожата с помощта на масажни движения. Тази маска може да се използва и за подобряване на външния вид на ръцете и шията.

Фандъкова се натъпка с ботокс / СНИМКАЙорданка Фандъкова се появи неузнаваема в тв интервю тази вечер. Кметът на София е претърпяла видима…Jul 1 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!